2011. november 21., hétfő

Ünnepi szettek a Garniertől

Így karácsony tájékán minden üzletet ellepnek az kozmetikai termékekből összeállított ajándékcsomagok, amik kicsit sablonos, de legalább többnyire hasznos ajándékai lehetnek annak, aki kapja. Tudunk köztük olyan rokonoknak is válogatni, akiknek épp csak a nevét tudjuk, de egyébként rengetegféle összeállítás bukkan fel változatos igényekhez mérten összeválogatva, mint amilyen az idősebb bőr, a különféle haj- és bőrtípusok, tini szükségletek, egy-egy testrész, például szemkörnyék ápolása. Megmondom őszintén, hogy ha egy hozzám közel álló személy (csak) egy ilyen csomaggal lepne meg valamilyen ünnepre, kicsit rosszul érezném magam, mert nem éppen személyre szóló, sok fejtörést okozó ajándékok ezek. Viszont egy többet mondó ajándék mellé kiegészítésként tökéletes, és mint ahogy már említettem, kiváló lehetőség olyanok számára, akik alig tudnak valamit arról, akit meg "kell" örvendeztetniük valamivel. Jobb mint beszabadulni az első ajándékboltba és venni egy 84. porfogót a polcra, mert a szépségápolási csomagokban rejlő termékeket legalább el tudja használni az illető, és ki tudja, lehet, hogy új kedvencére fog lelni közöttük. Arról nem is beszélve, hogy saját magunkat is simán megjutalmazhatjuk egy-egy ilyen összeállítással, akár ha valami újat szeretnék kipróbálni, akár ha már ismert és kedvelt termékünk lapul benne.


A Garnier sokféle ünnepi szettel készül idén is a karácsonyi ajándékozásra, melyek gondosan összeválogatva kaphatók egy-egy praktikus neszesszerben. A csomagok ára többnyire elég kedvező szokott lenni, vagyis ha csak a benne lévő termékek árát nézzük, akkor is olcsóbbra jönnek ki együtt, mintha külön-külön vásárolnánk meg őket, és még egy ajándék táskát is kapunk hozzá.


Kaptam egyet az idei csomagok közül, mégpedig a Garnier aloe verás csomagját, ami "komplett ápolást nyújt testre és hajra".


Találunk benne egy sampont, egy balzsamot, egy testápolót, egy dezodort és egy arckrémet, valamint kapunk hozzájuk egy elég nagy méretű neszesszert is.
A samponnak és a balzsamnak kellemes illata van, szép fényes lesz tőlük a hajam, és ami a legjobban tetszik bennük, az az, hogy az illatuk több napig megmarad a hajamon, ami az egyébként használt samponomról és balzsamomról nem mondható el már másnap reggel sem. A dezodor kellemes csalódás volt több okból is. Az egyik, hogy a stiftes verzióját már próbáltam, és nem jött be. A másik, hogy ezer éve nem volt dolgom fújós dezodorral, már szinte teljesen leírtam őket, de most szívesebben használom ezt, mint a saját kis stiftesemet. A harmadik, hogy azt ígéri, nem hagy foltot a ruhán. Erről az állításról már tudomást sem szoktam venni efféle termékeken, mert eddig még soha nem jött be, de erre tényleg igaz! Ha fekete felsőt veszek fel utána, akkor sem hagy nyomot rajta. Az illata is kellemes, és nem túl erős, tehát nem nyomja el a parfümöt. A testápoló hidratáló hatásával meg voltam elégedve, de nem cserélném le rá a piros Garnieremet, és ennek igazából csak egy oka van: az illat. Nagyon nem tudok megbarátkozni ennek az aloe verásnak az illatával. Megmutattam anyumnak is, szerinte nem rossz, úgyhogy biztos velem van a probléma. Az arckrém normál/vegyes bőrre ajánlott, kellemes használni, de ez sem lett az az arckrém, amin kívül ezentúl semmit nem fogok a bőrömre kenni - bár kezdek kételkedni, hogy ezt valaha megtalálom. Ha megveszitek a csomagot, akkor még jár hozzá egy ionizáló hajkefe is, olyan, mint ami az első képen a jobb oldali szettnél látható.

Ti hogy álltok az ilyen szépségápolási csomagokhoz, szeretitek adni és kapni őket?

3 megjegyzés:

pipacs írta...

Ha már nagyon nincs más ötletem, akkor igen, pl. barátnők az ilyesminek mindig örülnek és én is! :D

Nona írta...

nekem a hajkefe tetszik a legjobban a csomagból:D mennyibe kerül a csomag? köszi!

suzie írta...

Ez amit én kaptam 3 vagy 4 ezer forint, a többit sajnos nem tudom :(