2012. január 12., csütörtök

Napi smink - Club Can't Handle Me

Amilyen nagyon sóvárogtam a MAC Club szemhéjpúder vagy egy hasonmása iránt, pont úgy feledkeztem totálisan meg róla, miután megtaláltam a Catrice-nél. A C'mon Chameleon több magyar szépség blogon sikert aratott már, és nagyon elérkezett az idő, hogy végre én is kipróbáljam. Általában elég sok színkombináció eszembe szokott jutni egy-egy szemhéjpúderhez, de itt leblokkolt az agyam. És úgy látszik, nem csak nekem, mert a google képeket bújva egyszerűen egy darab olyan sminket sem találtam, ahol kicsit érdekesebben lenne használva, mint egyedüli színként a szemhéjon. Ha van rá ötletetek, hogyan lehetne izgalmasabb sminket kihozni belőle, mindenképp írjátok meg, én is kísérletezni fogok még vele.


Amit használtam

Arc
  • L'oreal True Match alapozó ( sötét:( )
  • Catrice korrektor paletta
  • Kiko bronzosító
  • Milani Luminous pirosító
  • Astor anti shine púder
Szem
  • IsaDora primer
  • Catrice - C'mon Chameleon szemhéjpúder
  • Catrice fekete zselés tus
  • Max Factor Xperience spirál
Száj
  • NYX Summer Love Round Lipstick
Szerintetek melyik képek jobbak? Amik eddig voltak, közeli arcos képek, vagy a távolabbiak?

27 megjegyzés:

Évi írta...

Szép :)
Egyébként szerintem mindkettő jó, mert a közelinél jól látszik a "lényeg", a távolinál meg az összhatás :)

Unknown írta...

Élőben még láttam ezt a színt, de így a képeken nagyon tetszik és azok alapján én lilával tudnám elképzelni. :)

miriMAC írta...

Gyönyörűen áll... amúgy én is a lilát mondanám. Off: az Astor Anti Shine púder milyen a mattításban? Rimmel Stay Mathez viszonyítva mondjuk?

barbi írta...

én amikor megvettem, akkor olyasmi kékes-zöldes színnel párosítottam, amilyen színben irizál, vagy hogy mondjam :] illetve annak világosabb-türkizesebb verziójával... nekem bejött :]

Felhőcske írta...

Nekem van egy majdnem ugyanilyen színű Alverde szemhéjpúderem (most is azzal vagyok kifestve:), én zölddel szoktam párosítani.

A (Anneke) írta...

Nagyon tetszik ez a smink!

rumbaa58 írta...

Szia! Gyönyörű ez a smink, nagyon jól áll neked! Szerintem így "magában" is tökéletes, de ha választani kellene, talán én is lilával párosítanám vagy arannyal. Milyen KIKO bronzosítót használsz?? Mert én is most vettem egyet (nagy nehezen találtam rá, előtte egy MAC-kel igen mellényúltam...) de még nem próbáltam ki. Mi a véleményed róla? Köszi előre is!

rumbaa58 írta...

Szia! Gyönyörű ez a smink, nagyon jól áll neked! Szerintem így "magában" is tökéletes, de ha választani kellene, talán én is lilával párosítanám vagy arannyal. Milyen KIKO bronzosítót használsz?? Mert én is most vettem egyet (nagy nehezen találtam rá, előtte egy MAC-kel igen mellényúltam...) de még nem próbáltam ki. Mi a véleményed róla? Köszi előre is!

Khamala írta...

Én is ugyanígy vagyok ezzel a színnel, eddig csak magában használtam, ma megpróbáltam kékkel, de olyan borzalmas lett, hogy lemostam..

Unknown írta...

Én ezt a színt véletlenül fedeztem fel, de annyira imádom...viszont azóta se láttam sehol. Na de a kérdéshez visszatérve én egy icipici ezüsttel fertőztem meg a múltkor, nem volt rossz, de szerintem lilával is ki fogom próbálni.

Letti írta...

Az a Milani pirosító gyönyörű szép (de a smink többi része is)! :-)

Biussh írta...

Tök szép!:) Én lilával vagy valami barackos színnel tudnám elképzelni.:)

Arabella írta...

Hüm... én a pezsgő-bőrszín-barack-bronz-arany vonalon belül bármit el tudnék képzelni. Amivel szerintem még nagyon jó lenne, az egy smaragdzöld. Lilával én úgy párosítanám, hogy az csak az alsó szempillatőbe kerülne, máshogy nem mernék próbálkozni vele.:)

suzie írta...

Köszi az ötleteket, jókat írtatok, ki fogom próbálni zölddel és lilával is:)

@miriMAC: szerintem ugyanaz a termék egy az egyben, még a csomagolása is ugyanolyan. Teljesen mindegy, melyiket veszed.

@rumbaa58: Essential Bronzer a neve, még 2010-ben vettem nyáron, limitált volt. Nagyon szeretem, szinte minden sminkhez használom, de alig látszik rajta.

Unknown írta...

hű de szép és érdekes szín! kár, h ahol most élek, ott nem lehet Catrice-t kapni T_T v legalábbis eddig nem találtam...hátha.

BTW, 3D-s műszempillád van?

suzie írta...

Jajj ez most nagyon jól esett! :D Nincsen, a NeuLash növesztette így meg a pilláimat, nézd meg a róla szóló postokat a NeuLash címke alatt!

adryenka írta...

Hát ez valami gyönyörű lett... miért akarsz ennél izgalmasabbat? Nagyon jó ez így szerintem :)

Unknown írta...

Most, h mondod, olvastam azt a bejegyzést, csak nem emlékeztem, pedig mostanában nincs vmi sok időm olvasgatni.
Viszont itt sokkal hatalmasabbnak néznek ki a pilláid, mint azokon a képeken! Spirál ide v oda, de tényleg ;)

Rita írta...

Én is próbálgattam a múltkor, hogy lehetne feldobni. A legjobb a zöld alapot volt alá, na úgy teljesen más lett. :)) Szóval azt próbáld ki :)

suzie írta...

Ez jó ötlet, Rita, mit használtál zöld alapként?:)

ddevil írta...

Én a Mac Clubot Shroom-mal és Steamy-vel használom. (Shroom belülre és a szemöldök alá, Steamy középre, kívülre és a mélyítőbe a Club) Ha csak világos kell hozzá, akkor Vex, az is irizáló. Mindegyikkel szép, mindig dicsérik :).

Blushbaby86 írta...

Én biztos kipróbálnám valami bogyós-rezes-bordós színnel, szerintem jól mutatna mellé, mert alapból van egy kis téglás fénye.

Nekem is megvan a Luminoso pirosító de rajtad annyival szebben mutat! (Nekem sokkal erőteljesebb, narancsos színt visz a bőrömre, mivel falfehér vagyok, neked meg tök szép barackos-aranyos hatása van.)

Hogy válik be a True Match? A bejegyzésekben látom, hogy mostanában ezt használod, lesz belőle teszt esetleg?

Judit írta...

Arannyal belső szemzugba is jól mutatna, vagy valamilyen rózsaszínnel mert zöld a fénye. Én nagyon szeretem főleg tavaszra zöldet rózsaszínnel kombinálni,illetve fehérrel, bézzsel, szép kis babás sminkeket lehet kihozni:)

suzie írta...

@Tamara: Egyelőre szeretem, csak mivel kicsit sötétebb a szín, mint kellene, ezért nehéz rendesen, mindenféle körülmények között (pl. buli) tesztelni. Tegnap már azt hittem, eléggé hozzá barnítóztam magam, de még most is elütött a nyakamtól.. De rajta vagyok az ügyön!

paphu írta...

hogy neked milyen jó színed van :)

Egyébként én is azon a véleményen vagyok, h néha az egyszerű szebb, nincs mit rajta cifrázni.
Ez így ahogy van, nagyon szép lett!

Anna írta...

Én is azt mondom, h ez így tökéletes. Nagyon szép lett. Lehet, h a lila, meg zőld inkább csak elrontaná, de kiváncsi leszek rá azért :) Nekem a pirosító a kedvencem, annyira szép

Liv írta...

Szerintem nagyon szép lett a smink, gyönyörű és nagyon jól áll, bár neked szerintem nics olyan smink ami nem álna jól:)