2012. január 19., csütörtök

Sminkspiráció - Kedvenc Sztársminkek

Gyakran inspirálnak egy-egy nappali vagy akár bulismink elkészítésében a sztárokon látott kreációk. Lehet is ötleteket meríteni illetve tanulni belőlük, hiszen a legprofibb sminkesek dolgoznak rajtuk. Tény, hogy olykor látunk hatalmas bakikat is tőlük, de azért általánosságban elmondhatjuk, hogy sikerül látványosan előnyös sminket varázsolni az arcukra, ami még jobban kiemeli természetes szépségüket. Nektek melyik sztár sminkjei szoktak a legjobban tetszeni? Postoljátok facebookra, hátha új kedvence lesz másnak is! :)

Először egy sztárok sminkbakijai bejegyzést akartam írni, de aztán úgy döntöttem, nem gonoszkodom. Vagy kellene?

Kim Kardashian az egyik kedvencem, ha sztárokról és a sminkjeikről van szó. Itt gyönyörűen látszik, hogyan kell a szem alatti rész kiemelésének kinéznie. Csak egy árnyalattal világosabb az arc többi részénél, háromszög alakban megy lefelé és tökéletesen el van dolgozva.

 Másik nagy kedvencem Nicole Scherzinger. Alapból is nagyon szép, gyakran láthatjuk leheletnyi sminkkel, ha viszonyt erősebbre festik, akkor biztos, hogy valami dögös és többnyire natúr színekből álló füstös szemet kap. Én legalábbis még sosem láttam rajta élénk színeket.
Ezt már láthattátok általam elkészítve is, ITT.
Gyönyörű a fény az arcán!

 Kövezzetek meg, de nem tudom, ő kicsoda, viszont kiváló példa arra, milyen sokat tud dobni egy sminken, ha a belső szemzugba kiemelő színt viszünk fel.

Nicole Richie sem a sminkjei miatt él a köztudatban, de ez igazán látványosra sikerült.

 Mondjon akárki akármit, szerintem Christinának istenien áll a piros rúzs és az egész retro Hollywood glam stílus, bár tény, hogy néha túlzottan ragaszkodik ehhez a színhez az ajkain, olyannyira, hogy ha egy kiló önbarnítón kívül semmi nincs az arcán, ezt akkor is kötelező kelléknek tekinti. De ez a ritkább eset.
Itt gyakorlatilag ugyanazt a sminket láthatjuk Christina Aguilerán és Jenna Jamesonon, de nekem bejön.

Megan Fox is azok közé tartozik, akik smink nélkül is gyönyörűek, sminkben pedig nem nagyon van olyan, ami ne állna neki jól.. A fene mázlista :)


Képek forrása: Bárcsak emlékeznék.. összevissza a netről

6 megjegyzés:

Smuci írta...

Highlightert honnan lehet beszerezni és milyet érdemes?

suzie írta...

Szinte bármelyik márkánál találsz már, és hogy milyet érdemes, az ttól függ, mit szeretnél. Én például utálom, ha nagyobb csillámdarabok vannak benne, szóval az én elvárásom, hogy selyemfényű legyen, csillámok nélkül. Akár egy szemhéjpúdert is használhatsz erre a célra - ez a legolcsóbb megoldás talán.

Nekem két kedvencem van, az egyik az Essence Sun Club All Over Shimmer legvilágosabb színe (azt hiszem, már más színösszeállításokban kapható, de biztos hasonló a textúrájuk)
http://livinpretty.blogspot.com/2010/04/essence-sun-club-all-over-shimmer.html

A másik az Urban Decay Sin szemhéjpúdere.

Niki | www.nizzka.com írta...

Ú imádom mindet :) a csajszi azt hiszem Jadyn Maria :D egynyári "Good Girls Like Bad Boys" slágerével tündökölt :D nagyon szép leányzó a sminkjével együtt!

Barbara Sipka írta...

Egyezik a kedvenc sztársmink ízlésünk :D

Katjes írta...

Egytől egyig gyönyörűek a sminkek! Jól látom, hogy Kim Kardashian-nak közel ülő szemei vannak? Vagy csak képzelődöm?

Kriszti írta...

Nicole Richie itt szerintem borzasztóan né ki, mint egy bagoly :D A sminkje az tényleg jó :)