2012. május 10., csütörtök

Project Pretty 4. forduló - Karnevál

Az utolsó előtti Project Pretty forduló témájának a karneválok világát választottam. Biztos vagyok benne, hogy nagyon látványos sminkeket fogunk látni ezen a héten, hiszen ez a túlzások ideje. Lehet készíteni szemmaszkot, egész arcos maszkot, arcfestést vagy viselhetőbb sminket extra kiegészítőkkel.



Én egy szemmaszkot készítettem, amit flitterekkel raktam körbe, fehér mintával díszítettem és tollakkal koronáztam meg. Igazi türelemjáték volt a flitter rakosgatás :) Lemosáskor enyhe szívroham jött rám, ugyanis az első kör után úgy tűnt, mintha valami allergiás reakció miatt gyulladt vörös lenne a bőröm, aztán rájöttem, hogy csak a rózsaszín festék ragaszkodik ennyire a fehér alapnak köszönhetően. :D Pedig már kezdtem kétségbe esni, hogy mégis hogy megyek így emberek közé holnap. :D (Ami még így is jogos volt, mert bizony itt-ott nem jött le teljesen...oops)

A videóból kifelejtettem, de csináltam egy kis tolldíszt is a maszkhoz:) Szempillaragasztóval összeragasztottam a tollakat, tettem rájuk csillámot, majd szintén pillaragasztóval felügyeskedtem a bőrömre.

 


A versenyben maradt három lány sminkjeit szokás szerint hétfőn láthatjátok majd a blogon. Ez mindenképp egy nagyon látványos forduló lesz, alig várom a hétfőt! :) Tegyétek oda magatokat csajszik, már nincs messze a tesminked.hu fődíj:)

11 megjegyzés:

Nóra írta...

szépséges lett! :) várom az alkotásokat is,nagyon jó téma :)

Tina írta...

Nagyon ügyes vagy! Szép lett:)

Elíz írta...

Gyönyörű :) először a kis képen azt hittem, hogy igazi maszk van rajtad :D

Barbi írta...

Úristen de jó lett Zsuzsi ,nagyon ügyes vagy! Élethű lett:)

diamond írta...

te jó ég, azt olvastam, hogy: " majd szintén pillaNATragasztóval felügyeskedtem a börömre" :DD
egyébként nagyon szép lett

suzie írta...

Köszönöm:))

Diamond, ne izgulj, annyira elvetemült még én sem vagyok :D

Thündérke írta...

Olyan ügyes és szép vagy <3

Flory írta...

Ez gyönyörű lett és nem is bonyolult, pedig elsőre azt hinné az ember. Kedvet kaptam én is valami extrém elkészítéséhez :)

L.M. írta...

Love this look, and this lipstick looks super against your color!
Check out my Inglot haul......
http://www.beauty-is-within.blogspot.com/

suzie írta...

Stop spamming my account with your link please, it's the 4th comment you leave, all with the same purpose - advertising your blog. Not nice.

Ánítá Babi írta...

Milyen ruzst hasznalsz??:)