2012. május 16., szerda

Project Pretty 4. forduló - Eredményhirdetés

Már csak egy hét van hátra a Project Pretty sminkversenyből, így ez a forduló a döntőbe kerülésről szólt. A játék tétje nem más, mint egy 25.000 forint értékű ajándékcsomag a tesminked.hu termékeiből, ami úgy gondolom, nagyon szuper nyeremény, és ahogy látom, a lányok is igyekeznek a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy ők vihessék haza. :) Az eheti témánk a karneválok világa volt, ehhez kapcsolódó sminkeket láttunk a versenyzőktől, és ezeket pontoztátok a héten ti az öt fős bloggerina zsűrivel együtt.

A zsűri öt bloggerinából állt, a harmadik fordulóban ők pontoztak:
- Petra - http://makeup-lounge.blogspot.com/
- Bikira lányok - http://bikirablog.blogspot.com/
- Mara - http://www.makeupuniverse.net/
- Gigi - http://gigitogirls.blogspot.com/
- Letti - http://colours-of-letti.blogspot.com/
A zsűri minden fordulóban cserélődik.


Bartos Anita


 Közönségszavazatok száma: 293
Ez alapján kapott pontszám: 8
- Petra - 9
- Bikira lányok - 10
- Mara - 5
- Gigi - 10
- Letti - 9
Összesen: 51


 
Papp Lívia

Közönségszavazatok száma: 356 
Ez alapján kapott pontszám: 10
- Petra - 8 
- Bikira lányok - 8
- Mara - 9
- Gigi - 6
- Letti - 8
Összesen: 49


Hittner Viki

Közönségszavazatok száma: 155
Ez alapján kapott pontszám: 6
- Petra - 10
- Bikira lányok - 8
- Mara - 10
- Gigi - 8
- Letti - 10
Összesen: 52


"Amikor azt hallom karnevál, nekem mindig a velencei maszkabál vagy a riói jut eszembe, és csak aztán ugrik be, hogy a farsang angolul szintén ’karnevál’. Alapvetően én azt keresem a sminkekben, főleg a versenysminkekben, amitől egyedi lesz, különleges, ötletes és érett arra, hogy nyerjen vele az induló.

Anita sminkje nekem személy szerint nem tetszett. Számomra talán a legfontosabb maga az ötlet, viszont nekem ebből pont ez hiányzott. Nem találtam meg benne azt a faktort, ami azt súgja a fülembe: ezt még nem láttad sehol. Nem tudom mennyire tartozott a koncepcióhoz, de szerintem a színek egyenetlenek, a pöttyök szintén nem elég kerekek, ennél szerintem sokkal ötletesebb és igényesebb sminkek illenek egy versenybe.
Lívia szerintem az egész verseny alatt nagyon jól teljesített, mindig ötletes, igényes és összhatásában is szép sminkeket láthattunk tőle. Nekem a macskás volt a kedvencem, de az a smink sem rossz. Ha levetkőztetjük – tollak és kövek nélkül – szerintem nem eléggé egyedi, de kidolgozott és összhatásában is lenyűgöző.
Viki a verseny alatt eddig nagyon változó teljesítményt nyújtott, de alapvetően az elsőt leszámítva mindig ötletes volt. A múlt heti például lehet nem ütötte meg sokaknál a wow-faktort, de nekem tetszett. A mostani is hasonló, nekem a legjobban ez tetszik, mert egyszerűen nem tudom nem értékelni a grafikusságot egy sminkben. Aki próbált már az arcára festeni tudhatja, mennyire nehéz. Viszont ebben a ’maszkban’ még pici fények is vannak, szépen satírozott és hipercuki. Nem az a 'dívás' maszkos, viszont annyira ötletes, hogy hihetetlen és illik is a megalkotójához. Nem csak smink, hanem az egész ’ki van találva’, na.
Mara"


"Ebben a fordulóban nagyon kitettek magukért a lányok, látszik a rengeteg belefektetett energia. Érezni lehet a sminkek minőségén is, hogy itt már nagy a tét! Úgy gondolom, hogy ezen a szinten már csak az egyéni ízlés dönthet a sorrendet illetően, hiszen fantasztikusan kivitelezettek a sminkek. Nekem mindegyik smink maximális pontszámot érdemelne minden szempont alapján - kivéve egyet: az egyéni stílus - de az nem lenne verseny. Úgy állítottam fel a sorrendet, amelyik stílus legközelebb állt hozzám.

Gigi"
 
Letti gondolatait itt olvashatjátok: http://colours-of-letti.blogspot.com/2012/05/zsuritag-vagyok_15.html

 

A SORREND TEHÁT:
1. Hittner Viki 52 pont
2. Bartos Anita 51 pont
3. Papp Lívia 49 pont


A héten tehát Líviától veszünk szomorú búcsút, akinek egyszerűen imádtam a sminkjeit, és nagyon örülnék, ha valahol továbbra is láthatnám a munkáit, mert igazán kreatívak és szépen kidolgozottak.
Holnap kezdődik a Project Pretty utolsó fordulója, melyben már csak Anita és Viki vesznek részt. Nagyon izgalmas döntőnek ígérkezik, alig várom! :)

10 megjegyzés:

Adryenn írta...

Gratulálok a döntőbe jutóknak! Nagyon szoros volt :)

Nóra írta...

szoros egy küzdelem volt,nem lehetett könnyű pontozni :)

paphu írta...

Gratulálok a csajoknak! És sajnálom, h Móni kiesett, igazán nagyon ügyes volt. Jó lenne viszontlátni a műveit vmilyen blogon :)

paphu írta...

Mónit írtam, de term Líviára gondoltam *facepalm*

Carmenesque írta...

Hű, nagy döntő lesz itt, kíváncsi leszek a témára.

Líviának pedig gratula a harmadik helyért, nagyon jó munkákat láttunk tőle, és én is bíztatnám a blogolásra! :)

Lívia írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Lívia írta...

Köszönöm a dicsérő szavakat, nagyon jól esik, hogy még ezek után is kíváncsiak vagytok rám! Ezét már megérte jelentkezni! :) Pláne, hogy dobogós vagyok! :) Csajsziknak hajrá, nagyon kíváncsi vagyok a döntőre :)

Mesi írta...

Gratulálok Lívia! Nagyon tetszettek a munkáid és picit sajnálom is, hogy véget ért számodra a verseny!

Lívia írta...

:) köszi szépen! Én is sajnálom természetesen...:) dés nagyon tetszett (meg is szoktam :D) hogy minden héten készülni kellett :) igazán izgalmas volt minden szemszögből. Remélem valahol, valahogyan tudok még majd mutatni magamból, a munkáimból nektek :)

dyna írta...

Gratulálok Líviának, gigajó döntő lesz.
Annyira jó, h Mara ilyen részletesen értékelt, örülnék, ha a "végítészek" is így cselekednének! ;)
Izgulok! :))