2012. május 21., hétfő

Project Pretty döntő - A versenysminkek

Talán a témából adódóan néhányan már kitaláltátok, hogy erre a fordulóra egy kis meglepetéssel készültem, illetve készültünk. A hét főbűn nem véletlen, hiszen tulajdonképpen heten vettünk részt a sminkjeinkkel a Project Prettyben - a hat versenyző lány és én. Úgy gondoltam, hogy az utolsó hétre visszahozom nektek az összes lányt, hogy ismét gyönyörködhessünk mindannyiuk alkotásaiban. :) Természetesen a kiesett négy lány versenyen kívül készítette el a választott bűnt, pontozni csak Anitát és Vikit fogjátok ti és a zsűri.




Hittner Viki - bujaság

"Bujaság - Vörös, fekete, csipke... "































Bartos Anita - fösvénység

"Én a 7 főbűn közül a fösvénységet választottam, amit az olyan emberekre mondanak, akik rendületlenül és szinte betegesen ragaszkodnak minden vagyontárgyukhoz. "A fösvény ember mindent magának akar, mindent meg akar szerezni, és semmit sem tud kiengedni a kezei közül." A pénz imádatát próbáltam a sminkemben is visszaadni, ezért a fő szín az arany lett, de ezen kívül zöldet és lilát is használtam. Az egész kompozíciót arany flitterekkel és arany fóliával ékesítettem. A képen látható fösvény lány mindent szeret ami csillog, és amiből minél többet halmozhat fel magára. :)"



























És a versenyen kívüli négy smink:

Eleven Mónika - harag




































Tornyi Alexandra - kevélység














Papp Lívia - torkosság

"A 7 főbűn közül a torkosságot választottam, mert nagyon-nagyon szeretek enni, imádom az édességet, bármi jöhet! :) Ezért is ugrott be, hogy valami igazán édes, tömény, színes és cukorkás finomságot kellene készítenem. A sminkem vegyítettem egy kis babás, gyermeki bájjal, hiszen a legtöbb édességet bizony gyermek koromban tömtem magamba. Megihlettek még a pillecukrok, melyekből nem csak a hajamra került, de a fülbevalót is abból kreáltam, csak a látvány kedvéért. A színes, virág alakú cukorkák az arcomon pedig igazán élethűvé teszik ezt a finomságot. Jó "nyálcsorgatást" kívánok :)"




























Azari-Vozár Viki - lustaság

"Nem nehéz beleélnem magam a lustaságba mostanában. Mivel tudom magamról, hogy a párna rendszeresen nyomot hagy az arcomon, ezt a csipkemintával szerettem volna megjeleníteni. A tollak nem azért vannak mert madár lettem, hanem azok a párnából kihulló tollak lennének."






























Köszönöm lányok, hogy elkészítettétek ezeket a csodás sminkeket versenyen kívül is! :)


A döntőben 10 zsűritag lesz, akiket az előző fordulókban pontozó bloggerinák közül sorsoltam ki.
- Mara - http://www.makeupuniverse.net/
- Babus - http://babusbeauty.blogspot.com/
- Lolly - http://lollymakeupandbeauty.blogspot.com/
- Petra - http://makeup-lounge.blogspot.com/
- Tündi - http://smaragdplum.blogspot.com/
- Gigi - http://gigitogirls.blogspot.com/
- Niki - http://madeinbeauty.blogspot.com/
- Viki - http://www.viktoriasstyle.com/
- Évi - http://kandirozottnarancs.blogspot.com/
- Suzy - http://suzythemakeupmaniac.blogspot.com/

A zsűri a versenysminkeket 1-10-ig pontozhatja, a 10-es a legjobb adható pontszám. Hamarosan kiírom a szavazást a Facebookon, ahol ti is befolyásolhatjátok majd a verseny kimenetelét. A közönségszavazás szerda 13.00 óráig tart. A közönség által legjobbnak ítélt alkotás 10 pontot kap, tehát annyit, amennyit egy zsűritag maximálisan odaítélhet a versenyzőknek. A közönségszavazás második helyezettje 8 ponttal gazdagodik. Ezáltal a közönség befolyásolhatja a forduló végeredményét, de nem drasztikusan.


Szerdán véget ér a Project Pretty sminkverseny és egyúttal győztest is hirdetünk majd, akinek a nyereménye az a bizonyos 25.000 forint értékű Tesminked.hu ajándékcsomag lesz. :)

26 megjegyzés:

Unknown írta...

számomra Anita a nyertes, bár Viki és is nagyot alkotott, a kiesett lányok közül Papp Líviáé tetszik a legjobban!!

Rita írta...

Anita nyert :) ez eszméletlen olyan kreatív, és minden versenysminkben más más arcát tudta mutatni, nem csak egy vászon az arca hanem félelmetesen jól tud vele játszani nem csak egy bárgyú mosollyal mutatja be az elkészült műveket hanem teljesen átszellemül!

Nitulino írta...

Az 5 lány sminkje egytől egyig fantasztikus!!! Csak ámulok és bámulok, mindenki annyira jól visszaadja az adott bűn jellegzetességeit, hogy az eszméletlen! Ha most ez lenne az első forduló, most lenne a zsűri a legnagyobb bajban :)

Endi írta...

Anita fantasztikus, tényleg beleadott apait-anyait, neki kellene nyernie :)

Vikinek viszont annyira gyönyörű szemei vannak, hogy ahhh :))) *.*"

M írta...

Anita szája nagyon szép, viszont ha levesszük a díszítést fóliát, flittereket, akkor pacsmagolás a smink...nincs eldolgozva rendesen...főleg,ha közelről nézzük...jól tud pózolni de nem ez a lényeg...Vikié nagyon csábos igazán egyedi ötlet, közelről is, szépen el van dolgozva, precíz tiszta munka..

A (Anneke) írta...

Egész nap erre vártam, és nem csalódtam! Mindenkié nagyon tetszik, a két versenyzőnél meg az a hihetetlen, hogy a hajszínük is mennyire passzol a témához. :)
Vikinek meg azt a vörös vonalat meghúzni tanítania kellene. :D

jikka írta...

az én nyertesem viki, olyan ötletei vannak, hogy le a kalappal, viszont a kiesettek kötül nem nyerhetne mónika? ez a harag ez brutálisan jó :-)

Nóra írta...

nos,ez egy méltó befejezés :)

Elíz írta...

Nagyon jó volt végigköetni ezt a versenyt, ismét csodaszép sminkeket alkottak a csajok! Gratula mindenkinek!

Endi írta...

Kiesettek közül Vikié a legjobb, annyira passzol a választott bűnhöz 8)

mrs__kovacs írta...

Nagyon jó lett a még bent maradt két lányé, és a többieké is! :]

mskyu írta...

Vikié nagyon passzol a bujasághoz, neki 'szurkoltam' végig, szerintem gyönyörű sminkeket csinált.
Anita is, bár itt a smink jó, de nem passzol (szerintem) a témájához. Meg kicsit több időt is fordíthatott volna az elkészítésére.

Viki! :)

dyna írta...

Mekkora ötlet, imádom!
Jajj, ne hagyjátok már abba. A viccet félretéve, remélem még lesz jó pár ilyen szupi ötleted Zsuzsi, tökéletes háziasszony voltál! ;)

Én sem vagyok sminkes, nem értek hozzá, csak a szépérzékemre és az ízlésemre hagyatkozok, de M-nek igaza van. És hozzátenném, Anitáé a kis képen jobban tetszik nekem most, de Nitu kidolgozása még nem tökéletes, nincs alaposan összedolgozva a sok-sok szín.

A mi stúdiós sminkeseinknél is ezt látom, h percekig maszatolják a számomra már tökéletes szemhéjat, h valóban láthatatlan legyen a színek közötti átmenet. Nekem ez ad segítséget, mert szívem szerint mindkettőre szavaznék.

De a Viki profibban dolgozik. :)

Nitulino írta...

Köszönöm a kritikát mindenkinek, de úgy érzem most meg kell védenem magam. Bár szerintetek a smink hibája az, hogy nem lettek eldolgozva a színek, én pont így álmodtam meg az egészet. Éles, elsatírozatlan vonalakkal. Természetesen senkinek sem tetszhet minden, ezt elfogadom, de gondoltam közlöm veletek azért, hogy nem véletlenül olyan az a szem, amilyen :)

dyna írta...

És a kiesettek közül nem tudok elmenni Lívia torkossága mellett, többször kinagyítottam, annyira beteg (pozitív értelemben). Bevallom, nekem egyetlen sminkje/összeállítása se tetszett ennyire nagyon.
Mellette még a másik Viki lustaságát is ütősnek tartom, nehéz lehet ezt a témát megjeleníteni. Nagyon jó gondolat az ágynemű lenyomatot szimbolizáló minta és a pihék is.
Lányok, gartulálok! :)

Sajtosrolo írta...

Olyan érdekes hogy az összes Anita ellen irányuló komment valamint Vikit istenítő mind olyan accról jött ami májusban készült, talán másképp nem megy a győzelem csak ha a másikat fikázzuk, meg kell mondanom semmi bajon Vikivel de ezt nem mondanám nagy tehetségnek az első sminkje meg egyszerűen nevetséges volt, nem is értem hogy jutott tovább.. A harag smink is mérföldekkel jobb mint az állítólagos bujaság, semmi szenvedély nincs a tekintetében, csak néz, meg az nem értem hogy egy szemtuson mit kell ennyire csodálni meg a piros csík nah az tényleg ütős lett :D a kacifántos kis "csipke" minta nah az jó :D:D ennyit akartam mondani és nézzétek én is csináltam egy accot jó mi :D

bettynova írta...

Viki sminkje jó, de hamár fekete-piros sminknél tartunk, akkor Mónika haragja jobban tetszik, mert jobban átjön maga a bűn....A torkosság nálam mindent visz :-)

Mo0nlight írta...

A két versenyző alkotása szuper, a kiesettek sminkje nekem most nem igazán tetszik (a harag ötletre nem lenne rossz, de valami mégsem stimmel).
Én egyébként Anita többi munkáját elnézve nem gondolom azt, hogy nem tud satírozni, szóval feltételezem, hogy a mostani sminkje direkt ilyen. És szerintem TÖKÉLETES, remekül visszaadja a témát! A Vikié is nagyon tetszik, de azért ott talán nem volt annyira nehéz precíznek lenni, mivel maga a smink sincs annyira bonyolult.

Letti írta...

Na ha eddig nehéz volt dönteni, akkor most szinte lehetetlen! HAJRÁ ANITA & VIKI! :-)))

csakViki írta...

Előre szólok, hosszú komment.

Az elején nem gondoltam volna, hogy döntős leszek, de a szerencse így hozta. Én a kezdetektől Livi rajongó voltam és sajnáltam, hogy nem lett döntős.
Viszont most a 2 sminket elnézve kezdem érteni miért mi vagyunk mi ketten vagyunk a finishben (bár az én helyemen Livi is lehetne)
2 külön világ. Az én tusvonalam azért "csak" ennyi, mert: http://kezelese.hu/2012/05/21/project-pretty-reloaded-a-donto/
Nitué azért "eldolgozatlan", mert:http://thepinkcandypopblog.blogspot.com/2012/05/project-pretty-donto-7-fobun-fosvenyseg.html
Mindketten megindokoltuk a blogokon.
Azért vagyunk itt, mert nagyon különbözünk. Tanulhatnánk egymástól. Nitu tőlem precizitást, aprólékosságot (igenis nehéz magadon az oldalakon értelmes vonalakat húzkodni úgy, hogy a saját kezed van útban), Én tőle lazaságot. Sokkal bátrabban nyúl a színekhez, a különböző textúrákkoz. Lehet, hogy részleteiben én vagyok jobb, összhatásban viszont Ő. Mindenki döntse el maga melyik tényező fontosabb. Illetve én nem tudok pózolni. Sminkelni szeretek, de nem jövök át úgy a képeken, mint Ő. Van tűz a tekintetében.

Most két táborra szakadtak a követők, de nem szeretném, ha menne a sárdobálás. A kritikának van helye, elfogadjuk, de nem ágaskodunk egymás ellen. Mindenkinek joga van a véleményéhez.
Az ő nevében is állíthatom, hogy köszi Mindenkinek, aki kiáll mellettünk, de ez egy barátságos verseny. Nem vérre megy csajok!

Hittner Viki

Unknown írta...

Bartos Anita munkája elképesztő... kiemelkedik a mezőnyből! Nem tudom nem megnézni újra és újra:)

Lívia írta...

Vikinek igaza van! Valóban két téma, két technika, két elképzelés és megvalósítás, és persze két különböző, egyedi művésztől! A témát szerintem mindenki jól eltalálta, abszolut lejön, mihez készült a smink. Mostmár csak a zsűrin múlik minden, melyik szempont szerint pontoz, mit tart jobban szem előtt. Hajrá lányok, ebben a versenyben mindenki győztes, ennyi különböző alkotásra nem lehet egy "ruhát" ráhúzni. Én pedig, mint kis torkos :), köszönöm a figyelmet, dícséretet, a beteg jelző különösképp tetszik :P és szó szerint még betegre is ettem magam a családdal együtt a bőség zavarában :D

Lívia írta...

Igaza van Vikinek, de nem hiába Ti vagytok bent a döntőben (!), de köszi, kedves vagy, hogy így látod a munkáimat :)

Linda írta...

Elképesztő kreativitás és munka van mögöttetek lányok,le a kalappal mindenki előtt egytől-egyig !!Azt,hogy ki hogy csinálta végig ezt a versenyt és ki hogy élte meg,mindenki csak maga tudja igazán .Hozzám 1 lány áll nagyon közel,így Őróla tudom hogy mennyi energiát fektetett bele hogy hétről-hétre a legjobbat és a legtöbbet hozza ki magából...és itt a kulcsszó: "magából"...mert itt rengeteg kritériumnak és embernek kellett megfelelni; és mindenkinek-és mindennek természetesen nem lehet.Épp ezért az,hogy ki "nyeri" meg a versenyt,az nem csak rajtatok múlik.De ha elsősorban magad miatt csináltad és azt szívvel-lélekkel tetted,akkor nyugodt lehetsz,mert már nyertél !!!! Gratula mindenkinek! Livim pedig a "best",Ő a szívem csücske!!!

Dóri írta...

Nehéz ügy-nehéz ügy...

Szerintem Anitáé sokkal fantáziadúsabb, kreatívabb, mint Vikié, jobban megtestesíti az adott főbűnt. Ha Viki sminkjét látom, nem a bujaság jut róla eszembe... kicsit úgy érzem, hogy Viki nem mert kockáztatni, merészebb lenni.

Viszont Vikié is gyönyörű smink, és ha jobban megnézzük, kidolgozásában, kivitelezésében sokkal jobban sikerült, mint Anitáé.

Ember legyen a talpán aki dönt :)

Én még a lustaságot kiemelném, mert szerintem Ő kapta a legnehezebb témát az összes közül, és remek ötlettel állt elő! Bár én a kidolgozáson még javítgatnék, szerintem ez most sajnos nem sikerült túl szépen :(

Kriszta írta...

Nekem Hittner Vikié tetszik jobban, a versenyen kívül pedig Papp Líviáé tetszik. :)