2012. szeptember 3., hétfő

MiniTipp - Így tárold a sminkpalettáidat!

Már egy ideje fejtörést okoz az egyre növekvő palettatáborom átlátható, praktikus és biztonságos tárolása. A fiókban egymásra téve nem jó, mert tuti mindig a legalsó kell. Mindenképpen állítva érdemes tartani őket, na de valaminek tartást, támaszt kell adni, nem lehet könyvek módjára egymás mellé állítgatni, mert biztos, hogy szét fognak csúszni, mi pedig nem szeretnénk a festékek épségét kockáztatni.


A Forever21-ban láttam ilyen tárolót $20-ért, és hazaérve nagyon bántam, hogy otthagytam. Most már örülök, ugyanis az Office Depotban kb. 1100 Ft-ért lehet megvenni. Persze ez simán csak hálós, nem olyan kis szép, mint a F21-os volt, de így is tökéletesen megfelel.


A rekeszek olyan szélesek, hogy két Coastal Scents paletta kényelmesen elfér egymás mellett bennük. Én rögtön kettőt is vettem. :) Ti is beruháztok rá?

6 megjegyzés:

Amy írta...

Hú, ez egy tök jó ötlet! Én tuti veszek egyet a napokban! :)

Évi írta...

Én ilyet ezüst színűben, kb. 500 pénzért vettem a Möbelixben.
Ránézésre ugyanekkora. :)

Madrid Angyala írta...

Ez nagyon jó ötlet, majd bevetem, ha a kollekcióm újrarendezése lesz napirenden :)

Névtelen írta...

Még nincsenek nagy palettáim csak picikék, de úgy is akarok nagy palettákat venni, akkor tuti beruházok majd egy ilyenre! :)

Bellala írta...

Én is így tárolom a palettákat, pont ilyen tartóban, csak nem bírtam magammal, és kidekoráltam körömlakkal. Per pillanat tengerzöld :)

Rékus írta...

Nem is rossz ötlet :)
http://vogueandlife.blogspot.hu/