2012. szeptember 30., vasárnap

Napi Smink - Comfort Zone

Mostanában sokkal szívesebben dobok fel bulik előtt olyan sminket, amikről már tudom, hogy jól állnak és szépen is tudom őket kivitelezni. Bár a Wet n Wild Comfort Zone palettáját most használtam először, mégsem okozott nagy kihívást egy egyszerű, mégis mutatós partysminket készíteni vele, hiszen nevéből adódóan inkább visszafogott színeket találunk benne. Mivel az utóbbi x alkalommal szinte kivétel nélkül bézs és arany volt rajtam, most a zöldet választottam a palettából. Óh, és engedjétek meg, hogy ismét hangot adjak annak, mennyire imádom a L'Oreal True Match alapozót! Még márciusban írtam róla a tesztet, de azóta is ezt használom a legtöbbet és a legszívesebben! :)



2012. szeptember 28., péntek

Studded Love!

Imádom a szegecseket, de valljuk be, némelyik high street üzlet enyhén szólva is túl komolyan vette ezt a trendet. Zara, Bershka, Stradivarius, nem lehet 3 lépést tenni, hogy ne szúrja ki a szemünket (szerencsésebbekét csak képletesen) minimum 75 darab, a legkülönbözőbb méretekben és formákban. A legviccesebbnek eddig a szegecses sálat találtam, biztos igazán kényelmes, de szóljatok, ha láttok szegecses bugyit is, beszerezzük rögtön. Remélem nem fogtok túlzásba esni a kis fém díszekkel, mert egy-egy szegecses darab az outfitben nagyon vagányul tud mutatni, de ha mindened ezekkel van tele, az már inkább a trying too hard kategória, aki fogalmatlanul dobálja őket magára, csak mert a zinterneten azt látta, hogy ez most menő.

Én eddig egy vékony övet szereztem be a Stradivariusban, mert egyébként is kellett egy új fekete öv. Pici, arany, hegyes darabok vannak rajta, és pont elég olcsó ahhoz, hogy szezonális darabként magunkévá tegyük (annál többet úgysem bír ki).


A szegecs szerelem kiteljesedése mindenképp ebben a táskában valósult meg, amit a héten kaptam kézhez az Oasap blogger programja révén. Gyakorlatilag ugyanezt a dizájnt találjátok meg a H&M-ben 9.990 Ft-ért és a Mangoban 12.990 Ft-ért is. Ez 63 dollárba kerül az Oasap oldalán, tehát nagyjából ugyanaz az árkategória. Nekem mégis jobban tetszik, mert nem olyan hosszúkás, mint az előbb említett két táska, és nagyon masszív, minőségi darabnak tűnik, súlya is van, de nem vészes (értsd: nem Zaratáska-nehéz).

A táska linkje: http://www.oasap.com/shoulder-bags/18176-central-rivets-embellished-shoulder-bag.html

Oasap szegecses táska

Külön tetszik, hogy a cipzár kicsit tovább húzódik a széleken, ez nagyban megkönnyíti majd a táska alján kallódó kulcs és Carmex felderítését. Van benne mobiltartó és cipzáras zseb is, kapunk hozzá vállpántot, tökéletes. Szegecsek csak az egyik oldalán vannak, így nem kell tartani tőle, hogy kárt tesz a ruhánkban.

Egyébként eredetileg őt szerettem volna, de épp ki van fogyva :( http://www.oasap.com/handbags/5062-rivet-detail-metal-corner-boston-bag.html

Ezen kívül rendeltem ebayről is szegecseket, egyelőre a négyzet alakú csomag érkezett meg, de vettem olyan csapott tetejűeket is, mint amik a táskán vannak. Egyszerű pólókat tervezek feldobni velük első körben. Ti is tegyétek inkább ezt, mert egy high street boltban akár 3ezer forintot is növelhet az áron az, hogy körülbelül 20-20 szegecset rátesznek a felső két vállára, míg az ebayről rendelhettek 100 darabot nagyjából 7-800 forintért.


Ti hogy álltok a szegecses trenddel? Viselitek, vagy máris beleuntatok, hogy a csapból is ez folyik? Miket szereztetek be eddig?

2012. szeptember 25., kedd

Maybelline Colorama - Új árnyalatok

Nagyon dögösen néznek ki a Colorama lakkok, mióta megkapták az új ruhájukat, annyival csábítóbbak, mint a régi, fehér kupakos változat, ti is így gondoljátok? :) Idén ősszel a kifutók által inspirálva a Maybelline több új árnyalatot is elhozott nekünk a Colorama család eddigi színei mellé, amikből kaptam is termékmintát, hogy megmutathassam őket nektek is. A széles színválasztékban minden alkalomra találhatunk kedvünkre valót az aranyos pasztelltől a vadító mély lilán át az érzéki vörösig. Ti melyiket választanátok?

Maybelline Colorama körömlakkok

2012. szeptember 23., vasárnap

Napi smink - A legegyszerűbb és leggyorsabb

Két kulcsfontosságú szempont, ha a reggeli sminkről van szó. Nálam legalábbis mindenképp, mert ha akár fél percet le tudok csípni valahonnan az alvás javára, már megéri. A sminkelés meggyorsításában nekem rengeteget segítettek a tartós krémes szemhéjfestékek, nem meglepő, hogy az utóbbi hónapok hétköznapi sminkjeinek az alapját az esetek többségében ezek jelentették. Egyszerűen csak felviszem a festéket, esetleg hozzáteszek egy másik színt és nem kell aggódnom, hogy a nap végére elmászik a helyéről.

Maybelline Color Tattoo - On and on bronze

Két kedvencem van, a Catrice Made to Stay és a Maybelline Color Tattoo termékei. Szuper, hogy nem kell a szemhéjalapozóval bajlódni, eldolgozni, várni, hogy megszáradjon, mert anélkül is erőteljes színű és tartós lesz a sminkünk. A sötétebb árnyalatok remekül megállják a helyüket önmagukban is, bár én a szempillák tövében szeretek elsatírozni egy kis fekete szemhéjpúdert. A világosabb színek esetében szerintem jobban mutat, ha a külső V-be kerül egy sötétebb festék is.


Természetesen nem csak nappali, egyszerű sminkekhez használhatjuk őket, hanem színes alapként is kiválóan funkcionálnak a drámaibb szemfestéseknél. :)

A Catrice festéken igencsak látszik, hogy szeretve van. :) A Maybelline meglehetősen új, így rajta még annyira nem.

Ti is imádjátok a krémes szemhéjfestékeket? Melyik a kedvencetek?

2012. szeptember 18., kedd

Kreatív Kedd - Fabric

Ezen a héten a lányokkal a textilek által ihletett sminkekre esett a választásunk a Kreatív Kedd témájaként. Bevallom, elég nehéznek találtam a dolgot, az utolsó pillanatban ugrott be, hogy a PVC-t választom. A PVC merész, dögös, erotikus, vad, túlfűtött, nem mindennapi. A smink, amit csináltam, ezeket igyekszik visszaadni. Mondhatjuk, hogy domina smink lett belőle. :D
A továbbra kattintva láthatjátok a képeimet. :)

2012. szeptember 13., csütörtök

Wet n Wild kincsek

A Wet n Wild háza táján tényleg kincsekre lelhetünk, és emiatt ez az egyik, ha nem A kedvenc amerikai drogériás márkám. Essence árkategóriában találunk náluk MAC-hez hasonlítható minőségű szemhéjpúdereket, szép matt pirosítóik vannak, erőteljes színű szemceruzáik, csodásan pigmentált rúzsaik. Más termékről nem tudok nyilatkozni, de ha csak ezek ennyire jók, már akkor is megérdemli a kedvenc szóval illetést.


2012. szeptember 10., hétfő

NYC Makeup Haul

Lányok, ott kint annyi smink van, mint a szemét. Csap kapkodtam a fejem, igazi bőség zavar. És az a furcsa, hogy nem azt váltotta ki belőlem, hogy mindent sorra pakoltam be a kosaramba, hanem inkább ellenkezőleg, kissé elijesztett. Furcsa, nem? Az első drogériás látogatáskor talán nem is nagyon vettem semmit. Persze ennek a hezitálásnak és ráhagyásnak az lett az eredménye, hogy néhány betervezett termék sajnos ott is maradt, de azért így sem tértem haza üres kézzel. :)

A zsákmány egy része

2012. szeptember 6., csütörtök

Oasap v2.0

Amikor a blog révén választhatok egy webshopból termékeket, mindig nagy dilemmát okoz egy kérdés. Olyan terméket kérjek, amiről tudom, hogy biztosan hasznát fogom venni és szívesen viselem majd, vagy olyat, amire ezek nem biztos, hogy igazak, viszont érdekes és különleges darabról van szó, amit valószínűleg az olvasók szívesebben nézegetnének, mert a hétköznapokban ők is ritkán látnak ilyesmit. Ezúttal, azt hiszem, inkább az első győzött, de azért remélem, szívesen látjátok a választott termékeket. :)

 
A borítéktáska rengeteg színben kapható, nehéz a döntés. Azért választottam a világoskéket, mert ilyen színű táskát nem hiszem, hogy vettem volna magamnak, na meg mert nyárra milyen jó ez a szín, persze mire megkaptam, hirtelen ősz lett, semmi gond. Talán a barna jobban kiszámítható lett volna, de hát abból is van vagy három féle, találd ki, melyik melyik a képek alapján... Egyébként az ebayen is fellelhető ez a jószág talán kevesebb mint féláron az Oasap webshophoz képest.

Itt nézhetitek meg: http://www.oasap.com/shoulder-bags/8487-oversized-simple-envelope-clutch-bag.html


A karkötő nagyon masszív darab, súlya is van rendesen. A fényes aranyat választottam, bár féltem egy kicsit, hogy nagyon sárga és gagyi lesz, de szerencsére egyáltalán nem. Remélem, nem fog úgy kopni a színe, mint a nemrég vásárolt H&M karkötőmnek, amit mellesleg visszavinni sem tudnék, mert nem volt rajta árcímke, így egy másik karkötőjét húzták le és az szerepel a blokkon.. hát nem csodás?:)

Link a karkötőhöz: http://www.oasap.com/bracelets-bangles/5743-punk-style-curve-finish-cuff.html


A fülbevaló azért jött, mert ha valami must have, hát akkor az a szegecs. Eddig is szerettem a szegecses dolgokat, nem gondoltam, hogy valaha ekkora trend lesz, 7-8 éve örültél, ha találtál egy övet, ami szegecses volt, most meg próbálj meg találni egy olyat, ami nem az. Egyébként tetszik ez is, jó kis rendelés volt, elégedett vagyok vele.

Link: http://www.oasap.com/earrings/12466-spike-pendant-embellished-earrings.html


Nem titkolt vágyam következő alkalommal - ha lesz még ilyen lehetőségem - lecsapni az agyonhype-olt szegecses  táskára is, mert KELL egy szegecses táska, és itthon csak a H&M-ben és a Mangoban láttam egyet-egyet, ami egyébként nagyjából egymás kopija, szóval minden második csajszi olyanokkal fog rohangálni, azt meg nem szeretjük annyira.

2012. szeptember 4., kedd

Kreatív Kedd - Drag Queen

Nagyon vártam már ezt a témát, mert egyszerűen imádom a Drag makeup-ot! Ők a legjobb sminkesek, komolyan mondom, teljesen átvarázsolják a vonásaikat, de úgy, hogy az a világ legegyszerűbb és legtermészetesebb dolgának tűnik, és mellé még egy fantasztikusan látványos szemfestést is bedobnak. Aki szeretne sok szuper, különleges és extrém sminket látni, az kezdje el nézni a RuPaul's Drag Race-t! :)

2012. szeptember 3., hétfő

MiniTipp - Így tárold a sminkpalettáidat!

Már egy ideje fejtörést okoz az egyre növekvő palettatáborom átlátható, praktikus és biztonságos tárolása. A fiókban egymásra téve nem jó, mert tuti mindig a legalsó kell. Mindenképpen állítva érdemes tartani őket, na de valaminek tartást, támaszt kell adni, nem lehet könyvek módjára egymás mellé állítgatni, mert biztos, hogy szét fognak csúszni, mi pedig nem szeretnénk a festékek épségét kockáztatni.


A Forever21-ban láttam ilyen tárolót $20-ért, és hazaérve nagyon bántam, hogy otthagytam. Most már örülök, ugyanis az Office Depotban kb. 1100 Ft-ért lehet megvenni. Persze ez simán csak hálós, nem olyan kis szép, mint a F21-os volt, de így is tökéletesen megfelel.


A rekeszek olyan szélesek, hogy két Coastal Scents paletta kényelmesen elfér egymás mellett bennük. Én rögtön kettőt is vettem. :) Ti is beruháztok rá?