2014. február 20., csütörtök

Things I Love #2

1. Ruszkai Jewellery
Egyre inkább értékelem az egyedi, kézzel készített, minőségi ékszereket, mint egy 28. h&m-es bizsut. Már egy ideje beleszerelmesedtem a Ruszkai gyűrűkbe, muszáj lesz egyszer meglepnem magam eggyel! Annyira csodásak!



2. Parfümök
Sokáig egyetlen parfümöt használtam, évekig, télen-nyáron mindig ugyanazt. Most pedig alig győzöm bepótolni a kimaradt időt és felderíteni, hogy milyen csodás élményeket ad egy-egy jól megkomponált illat. Remélem ti sem bánjátok az új illatélmény sorozatot itt a blogon. :) Most a díjnyertes Viktoria Minya Hedonist parfümjére vagyok nagyon kíváncsi.


3. Fehér szemfestés
A tavaszi sminktrendek közül talán a kedvencem. Gyors, egyszerű és hatásos, friss és üde, ráadásul bármilyen rúzzsal kombinálható.



4. Piros körmök
Pár hónapja váltottam többszörösen unásig hordott francia körmökről pirosra, ami annyira tetszik, hogy azt hiszem, hasonló sorsa lesz.



5. Finom nőiesség
Annyi ideje van top trendek között a grunge stílus, a markáns vonalak, androgün jegyek.. Nappal katonai bakancs, este domina outfit. Bár ezeket is mind kedvelem, mégis hiányolom az utcáról a nőies elegancia képviselőit!

2 megjegyzés:

katjes írta...

annyira szeretnek egy jo minosegu feher szemceruzat, de az uzletek kinalata kb nulla. tudnal segiteni, hogy hol talalhatok? marmint melyik markat ajanlod? romaniai vagyok es ahogy eddig lattam nagyon rossz a kinalat kb mindenhol.. esetleg avon/oriflame esek jok vajon? vagy douglasba talalok?

suzie írta...

Az Avonos és Oriflames dolgokat nem nagyon ismerem, nem szoktam tőlük rendelni. Amit próbáltam és bevált az a Max Factor fehérje és a NYX Jumbo Eye Pencil Milk. A kettő közül is a kedvenc a NYX. :) Ha nem is lehet kapni nálatok, a cherry culture-ről meg tudod rendelni.