2014. március 10., hétfő

Kim Kardashian titkos fegyvere - Ben Nye Banana Powder

Ha Kim Kardashian sminkese, a fantasztikus Mario Dedivanovic ódákat zeng egy termékről, akkor veszem a cipőm és rohanok érte a boltba. Oké, majdnem.:) Szeretek több vélemény alapján dönteni,  de a Ben Nye Banana Powderről néhány semleges és még kevesebb negatív teszten kívül tényleg csak jókat lehet olvasni. Szerencsére a termék itthon is kapható és az ára sem a csillagos eget verdesi, úgyhogy nem volt érv, ami a kipróbálás ellen szólhatott volna.

Ben Nye Banana Luxury Powder

A folytatásért katt a továbbra!



Mi is ez?

A Ben Nye Luxury Powder termékcsaládja extra finomra őrölt, selymes, mattító hatású porpúdereket kínál több árnyalatban. Az árnyalatot félig-meddig idézőjelbe is tehetnénk, mert a bőrre felvíve szinte áttetsző hatásúak. Szinte.
A legnagyobb hírverést Kim Kardashiannak hála a Banana árnyalat kapta, ami enyhe sárgás tónusával majdnem minden bőrszínnek előnyére válik: finoman javítja a bőr (vagy az alapozó) rózsaszínes hatását, illetve eltünteti a szem alatti lilás karikákat. Ha ez nem lenne elég, csökkenti a pórusok láthatóságát és javítja a bőr textúráját is.
A Bananan kívül 3 másik árnyalatban kapható: Cameo az extra világos bőrre, Buff a világostól közepesen sötét bőrszínig és Beige Suede a kreolosabb bőrhöz.

 Ben Nye Banana Luxury Powder

Tapasztalatok 

Nagy reményekkel kezdtem bele a púder tesztelésébe, hátha segít majd a szem alatti karikáimmal oly régóta vívott küzdelemben. Azokra a részekre viszem fel az arcomon, ahova highlight termékeket is szoktam tenni: a szem alá, az orrnyeregre, a homlok közepére és az állra.

Felvitelkor rögtön szemet szúrt, hogy gyakorlatilag kiretusálja a pórusok láthatóságát, mintha a való életben photoshopolnánk a bőrünket. A szem alatti karikákon is javít, de magamon ezt leginkább a fotókon vettem észre. Óriási a különbség, ezt ti is láthatjátok. Instant friss, üde hatás, mintha végre kialudtam volna magam. Ragyog tőle a bőr, imádom!


Ben Nye Banana Luxury Powder
 
Egyedüli negatívumként a csomagolást tudnám említeni. Muszáj venni hozzá egy tégelyt, mert ha az eredeti dobozból öntögetjük a kupakba vagy bárhova, akkor egyrészt mindenhová szállni fog a por, másrészt valószínűleg pazarlás lesz a vége. 

Kinek ajánlom?

Röviden és tömören mindenkinek! Mindenkinek, aki szeretne real life photoshop hatást a bőrének. :) 

Ben Nye Banana Luxury Powder

Hol, mennyiért?

Kiszerelés: 42 gramm
Ár: 5200 Ft / Kryolan City sminkbolt 
A tégely is itt kapható pár száz forintért.

5 megjegyzés:

Sheila írta...

Ez Csodaszép!!! muszáj megvennem...rendelni nem lehet, mi? (ebay-t kivéve)

ui: A hajszíned is mesés!

suzie írta...

Köszönöm!:)
Szerintem innen a Sminkboltból lehet rendelni!

Fru írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Fru írta...

Azért szerintem túlzás amit állítasz, nekem a Cameo árnyalat van meg, de nem tapasztaltam ilyen szintű retus hatást. Alapvetően szerintem egy olcsó és jó púder, de azért nem csodaszer. Persze lehet, hogy a Banana ennyivel jobb, na meg ízlések és pofonok.:)

suzie írta...

Engem a fotókon győzőtt meg leginkább. :) Elvileg a Cameonak is meg kell lenni a frissítő, ragyogtató hatásának, de talán a Banana árnyalat esetén látványosabb lehet a sárga miatt. Egyelőre csak ezt az egy árnyalatot próbáltam.