2010. augusztus 17., kedd

Vélemény, teszt - Manhattan Intense Moisture & Gloss 56E

Ez a rúzs most nálam "a nagy felfedezett". Már többször, több helyen panaszkodtam róla, hogy mennyire hihetetlen, hogy a magyar drogériák kihagyják a kínálatukból a világos bőrszínű és rózsaszín MATT rúzsokat (ami persze igazából nem az ő számlájukra róható fel, hanem az egyes gyártó cégek magyarországi képviseletéére). Mindenhol csak a gyöngyházfény és (rosszabb esetben) a csillámdarabok. Már szinte feladtam a kutatást, és az utóbbi időben meg sem néztem a rúzsokat ilyen helyeken. Legutóbb viszont nagyon ráértem, és megint nézelődtem kicsit, aminek eredményeképp ezt a szépséget találtam. Alig akartam elhinni... Ez lehet az új kedvenc rúzsom. :)

I'm constantly complaining about why Hungarian drugstores don't carry matte light nude and pink lipsticks. It's shimmer and glitter everywhere and I'm sick of it and jelous of those in other countries where drugstores carry a wider selection. Oh well.. almost gave up searching. But. Last time when I didn't have to rush anywhere I perused the aisles in the nearest drugstore and I'm so glad I did! I could hardly believe my eyes when I found this lil beauty.

 
Több kép és színminták a tovább után.

More pics and swatches after the jump. 





A csomagolás nekem tetszik, elegáns, egyszerű. Nincs az az 'olcsó' érzetem tőle.

 vakuval / with flash

vaku nélkül, természetes fényben / in natural light, w/out flash

Nem tudom, hogy azok a kis piros szálak micsodák, de csak kívül vannak, és le is jönnek, ha az ujjaddal picit megdörzsölöd.

I don't know what those little red things are on the lipstick, they are only on the outside of it and come off easily if you gently rub your finger against it.

 vakuval / with flash

 vaku nélkül, természetes fényben / in natural light, w/out flash

(elnézést az elkapkodott, tökéletesnek nem mondható felvitelért:D)
(excuse the sloppy application please :) )


Imádom a színét, pontosan ilyen rúzsra vágytam! Nem gondoltam, hogy végül itthon egy drogériában, ilyen olcsón fogok hozzájutni. Egyébként nagyon finom, gyümölcsös illatú, a rózsaszín Maoam olvadós cukorkára emlékeztet. :) Az ára 750 Ft volt a DM-ben.

I luuvv this shade, exactly what I've been looking for. It's great that I found it in a local drugstore, and it was such a bargain! (Not going to write an exact price here, as I'm sure it doesn't cost the same in different countries)

Ti milyen rúzst zsákmányoltatok legutóbb?

9 megjegyzés:

sminkkel írta...

Ez álomszép. Imádom.

Lumena írta...

Micsoda gyönögyrűség! Felkerül a kívánságlistámra. :):)

Berta írta...

Imádom a matt rúzsokat, de én pirosat, vagy narancsos pirosat szeretnék. Nem tudod véletlen hol lehet ilyet kapni??

suzie írta...

Ha drágábbat akarsz, akkor MAC, ha olcsóbbat, akkor shop.sminkkel.com Barry M rúzsok. :) Azt nem tudom, hogy a drogériában van e ilyen, pirosnak biztosan kell lennie, de én alapból csak a rózsaszín és a bőrszínűeket szoktam megnézni :$

Lora írta...

nagyon szép színe van!

sunbeam írta...

Én is vettem egyet, csak másik színben. Gyönyörű, tartós! Imádom! De képzeld, eltört :(. Nem tudok vele mit csinálni :S

Rita írta...

Megvettem én is..és imádom,pedig sose gondoltam volna, hogy nekem egy rózsaszín rúzs jól áll, lehet nem is csak azt hiszem :D Mindenesetre köszi,hogy "rábeszéltél" De azon gondolkoztam, hogy nekem ez így képről nagyon hasonlít a lady gaga rúzshoz..vagy nem is tom..élőbe még sose láttam :)

suzie írta...

Rita: :)) talán tényleg van bennük hasonlóság, csak a gagának szerintem erőteljesebb a fedése, meg jobban benne van az a "rágógumi" rózsaszín árnyalat :D

Rita írta...

Igen én is vhogy így gondoltam, ez az olcsóbb gaga verzió :D