2010. szeptember 23., csütörtök

BőszEcset update!

A korábbi Bőszecsetes bejegyzésemben említettem, hogy a pirosító ecset, amit vettem, borzasztó - büdös és hullik a szőre. Végre eljutottam az üzletbe ismét, ahol kicserélhettem egy másikra, amivel már meg vagyok elégedve. Gondoltam erről is írok egy rövid beszámolót, hátha valakinek épp szüksége van egy jó pirosító ecsetre. :)

I mentioned in my earlier brush haul post that the blush brush I got was pretty awful - it smelled bad and shed like crazy. I finally had the time to go back to the store and exchange it to another brush, which I am really pleased with. Thought I would share my thoughts on this new one with you too.


A véleményért katt a továbbra!


Pirosító ecset, 26-os számú

Ez méretre kisebb, mint a korábban vásárolt ecset volt, de így is pont jó. Már tapintásra is jobb minőségűnek tűnt a korábbinál, kinézetre is "profibb". A szőre sűrűn rakott, így kevés erőfeszítéssel is megfelelő mennyiségű terméket lehet felvinni az arcra. Ezzel már meg vagyok elégedve. Mondjuk az árban is meglátszik a különbség: míg az előző 1900 Ft volt, ez 3000 Ft.

Az eladó egyébként nagyon készséges volt a cserét illetően, blokk nélkül is kicserélhettem az ecseteket, ami miatt eléggé izgultam, ugyanis azt valahogy rögtön elkevertem. Igazából szegény hölgy alig győzött bocsánatot kérni a rossz ecset miatt, aranyos volt. :)

Blush brush, 26


It's a tad smaller in size than the previous one, but it's perfect. It feels a lot better to the touch, and even looks better, more "professional". The hair is packed stiff so it picks up a good amount of product. I am really pleased with this one, and also with the store's customer service. Love this store!

7 megjegyzés:

Rita írta...

dejóóó! örülök, hogy bőszék nem okoztak csalódást. :) én egy duo fibre ecsetre vágyom tőlük, bár még nincs meg a tökéletes alapozó se..apropó írhatnál róluk :D hátha :P

suzie írta...

Én is örültem, hogy ilyen jól kezelték a problémámat :) nekem pedig tanulópénz, hogy ezentúl nézzem meg jobban, amit megveszek, ne kelljen kétszer menni ugyanoda emiatt. :)
Őszintén szólva én egy fajta alapozó mellett tartok ki évek óta, úgyhogy összehasonlítgatni nem tudok több félét, de azt az egyet szívesen véleményezem részletesebben, ha kíváncsi vagy/vagytok rá :)

Sue írta...

szia,

délinél veszed az ecsetet?
milyen méretű pirosítóecsetet érdemes venni?

köszi

zsu

suzie írta...

Szia Zsu!
A Bőszecset mintaboltja Bp-n a Dózs György útnál található, a pontos címet megtalálod a honlapjukon!
A méret preferencia kérdése, én a nagyobbat szeretem, de biztos van, aki a kisebbet. Ezt sajnos más nem tudja megmondani neked, saját magadnak kell kitapasztalni. Érdemes egy tükörben odatenni az arcodhoz az ecsetet, mikor vásárolod, esetleg utánozni a mozdulatokat, ahogy felvinnéd a pirosítót.. idétlenül hangzik, de megkönnyíti a döntést:) Ha első ecset lesz, akkor az eladó tanácsát is nyugodtan kérd ki, mit ajánl neked.

suzie írta...

*Dózsa, bocsi

Eszti www.makeuponabudget.hu írta...

a NYX ecsetekkel hogy vagy megelégedve? épp tervezek egy ecsetvásárlás hullámot,de NYXekről semmit sem tudok..

suzie írta...

Meg vagyok abszolút. Két ecsetem van tőlük, egy lapos és egy vékony ferdeszőrű, nagyon szeretem és gyakran használom mindkettőt. A Pro termékcsaládból vannak, a sima nem tudom, mennyivel rosszabb, egyáltalán rosszabb-e. Szerintem ha kinézel majd konkrétan párat, akkor MakeupAlley-n keress rá, hogy milyen véleményeket írtak róluk.