2010. december 15., szerda

Cherry Culture Sale -20%

Elnézést, hogy nem tudok annyi érdemleges bejegyzést írni mostanában, január végéig ez így is lesz :(
Viszont addig is álljon itt egy újabb örömhír, miszerint a Cherry Culture-ön mindenre 20%-os kedvezményt kap az, aki december 20-ig a HS20 kóddal vásárol.
(Kicsit azért levon nekem az örömteliségéből, hogy még mindig csak 20%. Bezzeg a régi szép idők, mikor még 25 járt!)
KATT! 

13 megjegyzés:

Csillu írta...

Te rendelsz? Én max 1-2 apróságot rendelnék, beszállhatnék esetleg hozzád, ha rendelsz?:)
Előre is köszi!
Csilla

suzie írta...

Még nem döntöttem el.. Van egy szép hosszú wishlist-em a honlapon, amit meg akartam rendelni most, de bíztam a 25%-os akcióban, úgyhogy kicsit csalódott vagyok:/ Még meglátom :)

Csillu írta...

Ok, köszi a gyors választ:)
Ha mégis úgy adódna hogy rendelsz, szólj majd;)
Köszike!
(am nem lehet h januári nagy utódurranásra tartogatják a 25%ot??)

suzie írta...

hát örülnék neki, de ezután kétlem :( mikor elkezdtem rendelni tőlük, mindig minden ilyen akció 25%-os volt, egy ideje már csak 20

pandus írta...

még nem rendeltem innen, ezért kérdezem hogy-hogy küldik a csomagot? csak bebasszák a postaládába, vagy alá kell írni vmit?
csak mert ahol lakom nem műkszik a csengő és így mindent behajigálnak az ajtón:Dés vagy 6 másik ember is lakik a lépcsőházban...mondjuk még semmmi nem tűnt el, de nagyobb értékben nem is rendeltem ebay-ről sem. max 20 fontért, ill tracking number-el, de most azért nem akarok 15 dolcsival többet fizetni..:$

suzie írta...

ha otthon találnak, akkor odaadják a kezedbe, ha nem, akkor hagynak egy cetlit, és el kell érte menned a postára

pandus írta...

oké köszi akkor megnyugodtam=)
csak mert ebay-es sminkpalettát is hajítottak már be az ajtón amiből 3 szín el is tört...szal csak ezért aggódtam:)
én szerintem a héten igénybe is veszem ezt az akciót:)

Névtelen írta...

Szia. Csak szeretném megkérdezni, hogy a nyx ultra pearl pigmentekről mi a véleményed? Használtál már nyx terméket vagy esetleg ezt a pigmentet? Szerinted érdemes lenne abból rendelni? Itt lehet fizetni sima bankkártyával mint a CS-n? Köszi a válaszokat előre is :)))

suzie írta...

Lynnie.. ne haragudj, de ezt komolyan kérdezed?:)) Ott van a NYX a címszavak között, ha rákattintasz, akkor láthatod az összes terméktesztes postomat, és a legtöbb sminkemhez is használok vmi nyxet. az ultra pearl szemhéjfestékek gyönyörűek, mindenképp ajánlom!
Igen, a fizetés ugyanúgy megy, mint CS-n

Névtelen írta...

Neharagudj, annyira nem figyeltem körbe...:$:D Ma egy kicsit szét vagyok esve, és tudom tudom tudom, hogy sok hülyeséget kérdezek:D sajnálom....:$ :) De köszönöm a választ! :) Egyébként a múltkor, rendeltem egy palettát a CS-n, annyira ügyes vagyok :D Remélem jövő hét közepére megérkezik... :) már be vagyok zsongva:) Lehet, hogy akkor ezt az akciót is igénybe veszem, ésss rendelek egy néhányat...:)

K171 írta...

Tegnapi rendelesemet elsiettem es kihagytam 2 dolgot is es kb felrobbanok, olyan merges vagyok magamra. Szoval aki rendelne meg vagy csatlakozna hozzam, orommel vennem, mert 2 termekert nem szivesen fizetnek annyi postakoltseget, de szivesen megosztanam valakivel. En vagy a cherryrol vagy a nonpareilboutique-rol rendelnek.

Csillu írta...

K171, én sztem csatlakoznék, de tényleg csak egy pár dologgal, te bp-i vagy?
debcsillu gmail com a mélem, ledumáljuk?:)
előre is köszi!!!

K171 írta...

Szia Csilla,
bocsánat, hogy csak most írok, de sajnos mindkét termék out of stock amit kinéztem. :( Általában az akció kezdetekor van még minden termékből, aztán kifosztotják. Azért ha legközelebb rendelnék írok emailt és megbeszéljük!