2010. december 3., péntek

Egy kis segítség a dögös év végi bulisminkekhez!

Úgy gondoltam, hasznos lehetne egy rövidke videó arról, hogy hogyan kell a csillámokat feltenni úgy, hogy azok tartósan a helyükön maradjanak. Elvégre közeledik az év végi bulidömping, és ilyenkor a csillogáson van a hangsúly :) Erre jeleztétek néhányan twitteren, hogy műszempilla is jöhetne, meg strassz. Nem akartam mindnek külön videót, inkább besűrítettem a hármat egybe. Ezzel azt értem el, hogy hosszabb lett, mint amekkorát fel lehet tenni, úgyhogy készüljetek, tele van vágással :D Remélem hasznosnak találjátok! :)

Ezt sajnos ki kellett vágnom, de szerintem fontos info lehet, hogy egy kedves sminkes ismerősömtől kérdeztem, hogy nálunk is lehet-e kapni "glitter glue"-t, vagyis kifejezetten csillámragasztót. Igen, lehet, Kryolan márkájút az Ó utcai sminkboltban, viszont ez az elmondása alapján ugyanúgy elnehezíti a szemhéjat, tehát én azt gondolom, nincs sok értelme megvenni, főleg, ha van már műszempilla ragasztód.

Szintén nem fért bele, hogy nem véletlenül raktam először fel a műszempillát, és utána a strasszokat. Ha a strasszok túl közel kerülnek a saját pilláidhoz, akkor nem fog odaférni a műszempilla. Így ha a műszempillát teszed fel először, akkor rögtön tudni fogod, hol van a strasszok ideális helye. :)

A videót, azt ajánlom, inkább a YouTube oldalán nézzétek.



Ti milyen kiegészítőkkel szoktátok / fogjátok feldobni az év végi partysminkjeiteket?

12 megjegyzés:

Bogca írta...

De édi vagy h nem tudtál beszélni :D Bálint hülyének nézett mert fülessel néztelek és nem értette miért mondok random szavakat, pl. ív, meg ilyesmi :D
Nagyon jó egyébként, bár nem tudom én valaha fogok-e olyan helyre menni ahova ilyen sminket viselnék, de érthető volt és hasznos :)

Tímea írta...

Na ez nekem soha sem jutott volna eszembe hogy osszeragasztozzam a szemhajam es kormos csillamokat tegyek ra :O nem karos ez? Jo, a muszempillat is igy teszed fel, de nem az egesz szemhej lesz ragasztos. En nem hiszem, hogy bevallalnam, mindenesetre otletes megoldas!;)
(amugy a hajad miert nem kotod fel, a legelso vidiben olyan jo volt;D)

suzie írta...

Bogi: haha igen, néha úgy látszik beüt az agyhalottság, annyira alap szavak nem jutnak eszembe :D és hát sajnos van, hogy kivágni sem tudom, mert akkor befejezetlen lenne a mondat

Timi: dehogy káros :) Amit feltehetsz a szempilláid vonalába, azt felteheted a szemhéjadra is, az még távolabb is van a szemedtől magától, érted :) A "körmös" és az úgynevezett "kozmetikai" csillám között pedig nem hinném, hogy túl sok különbség van, eleve nem külön körmös csillám néven árulják ezeket sem, amikre pedig véletlenül rá van írva, hogy kozmetikai, azok pont ugyanilyenek. Nem hinném, hogy ezt nem lenne higiénikus használni, a körmözésnél is állati fontos a higiénia.

Tweet írta...

Jó lett a videó, tetszett, ahogy örültél a strasszoknak:)))
Két kérdés: milyen rúzs/szájfény volt Rajtad? Nagyon szép! Élőben is ilyen a színe? Csak mert, amikor mondtad, hogy fehér a szemhéjad, az totál lilának tűnt a videóban.
Másik kérdés, milyen szempillagöndörítőt használsz?

suzie írta...

:) Igen, ez egy kicsit kékes-lilásan irizáló fehér, nagyon érdekes (LA Colors trióból)
A számon a Strange Potion szájfény van (MAC)

A szempillagöndörítő teljesen no name, jó sok évvel ezelőtt vettem, talán a dm-ben. Ebből sincs szerintem túl nagy jelentősége, hogy milyet veszel :)

SophiEl írta...

Pont ezeken a kiegészítőkön gondolkoztam néhány napja, hogy hogyan lehetne szilveszterre megicsinálni, és nekem is a DUO jutott eszembe. :) Most,hogy megnéztem a videódat szinte biztos vagyok benne, hogy veszek egyet a 7en, úgyis "beszerző-körúton" leszek. :)

De én azért félnék az ujjammal ilyen sűrű, nagy szemű csillámot felkenni a szememre, úgyhogy maradok a NYX palettájánál.

suzie írta...

Hajrá!:)
Amúgy nem muszáj az ujjadat használni, rosszabb ecsetek tökéletesek erre :)

sunbeam írta...

A legutóbbi CC leárazásnál rendeltem ilyen csillámos palettákat és úgy örültem, hogy végre nekem is lesz. De most elszomorodtam :(. Még nem kaptam meg, szóval nem tudom milyen :(

suzie írta...

Ne keseredj el, annyira azért nem vészes, csak ez a módszer szerintem sokkal jobb/tartósabb. Ha neked sem válik be, akkor még mindig eladhatod/ elcserélheted/ elajándékozhatod. :)

emy20 írta...

Hello!!! :)
Megnéztem az össszes videódat, mind nagyon tetszett,de szerintem ez volt a legjobb!!! A csillámokat, meg a strasszokat kipróbáltam, úgy ahogy mondtad, és valóban elég tartósnak bizonyult. Szóval köszi!!! :) Műszempillát még életemben nem próbáltam, de majd arra is rászánom magam, habár félek picit, hogy fogom majd felrakni, meg leszedni.
Remélem csinálsz majd még videókat, mert kíváncsian várom, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül!!! :)

Lidi a Pöttyös írta...

Szia. A videóban tök jól bemutattad hogy kell felrakni egy ilyen extra sminket. Még én sem raktam soha műszempillát, mert félek a leszedéstől... hogy lehet a leg fájdalom mentesebben eltávolítani?

suzie írta...

Szia! Ne aggódj a leszedésétől, sminklemosóval könnyen el tudod távolítani