2011. május 1., vasárnap

Kedvenc sminktermékek nyárra

A Nanán legutóbb megjelent cikkemben a nyári sminkeléshez adtam néhány tippet, most pedig megmutatom azokat a termékeket, amiket a legszívesebben használok a napsütésben. Ezúttal csak dekorkozmetikumokról lesz szó, de ha gondoljátok, egy következő bejegyzésben a bőr védelméhez és ápolásához használt termékeimet is bemutatom.


A teljes bejegyzés olvasásához katt a továbbra!




Rúzsok / Szájfények


NYX Round Lipstick - Orange Soda: A nude színeket mindig kedvelem, és ez a narancsos árnyalat igazán nyárivá varázsolja a sminket.

NYX Round Lipstick - Indian Pink: Aranyfényű rózsaszín. Imádom az arany csillogású sminktermékeket nyáron.

MAC - Costa Chic: A tökélete korall rúzs gyönyörű fedéssel és enyhe fénnyel az érzéki ajkakért.

NYX Round Lipstick - Paris: A korallos, narancsos árnyalatok mellett a rózsaszínt is előszeretettel használom ilyenkor. Igazából rájöttem, hogy hiányzik egy igazi, ütős pink a készletemből, de ezt is szeretem. :)

Milani Glitzy Glamour Gloss - Glitz & Glam: Szinte folyékony rúzsként fed, és nagyon szép barackos színt visz az ajkakra.

N.Y.C. Liquid LipShine - Brighton Beach Peach: Tökéletes, ha nem akarunk erőteljes színt az ajkakra, csak egy enyhén színezett fényt.

Max Factor Max Effect Gloss Cube - Vibrant Raspberry: Egy sötétebb pink szájfény intenzív fedéssel.


Pirosítók


L.A. Makeup ásványi pirosító - Flushed: Annyira üde és friss ez a szín, egyszerűen imádom. Szinte bármilyen sminkhez passzol, és azonnal feldobja az arcot.

MAC Blushcreme - Ladyblush: Nem feltétlenül erre a pirosítóra mondom, hogy nyári kellék, hanem úgy a krémpirosítókra általában, csak mivel nekem ez az egy van, ezért ez került a képre. Nagyon szeretem a fényt, amit az arcomnak ad, könnyű akár ujjal is felvinni, tartós. Emellett akár még az ajkainkra is használhatjuk, úgyhogy utazásnál egy kis helytakarékoskodáshoz is jól jöhet. :)

MAC pirosító - Margin: Ő a legújabb szerzeményem, pár napja van meg, úgyhogy a részletes beszámolót még nem olvashattátok róla. A képen sajnos nem látszik, de egy gyönyörű, aranyfényű, barackos pirosítóról van szó, ami elég jól hozzá tud járulni a napbarnította istennő orcához :)

Milani - Luminous: NARS Orgasm hasonmásként tartják számon, bevallom, csak ezért rendeltem meg. Szintén aranyfényű (szeretem, na), viszont ez rózsaszín alapú. Ez a pirosító már jó ideje megvan, de valamiért nem került sor a blogon a tesztelésére. Ha mégis szeretnétek róla egy postot, jelezzétek, és csinálok.

MAC Petticoat MSF: Szerintem a MSF-ek a MAC egyik legszebb termékei, kár, hogy leginkább limitáltak.. A Petticoat-ot még tavaly nyár elején vettem, és azóta is imádom, gyakran kapok rá dicséreteket, ha rajtam van.


Bronzosítók


Kiko Essential Bronzer: Szintén tavaly nyáron vásárolt termék, amit kitartóan használok télen-nyáron, igaz, ez alig látszik meg rajta. Teljesen matt, ezért előszeretettel kontúrozok vele, valamint az arcom teljes felületére és a dekoltázs részre is fel szoktam vinni.

Max Factor Bronzing Powder - 02 Bronzed: Ez egy enyhén csillámos bronzosító, így csak pirosító helyett szoktam használni, erre viszont nagyon jól bevált.


Szemre használt termékek



Max Factor Masterpiece Colour Precision Eyeshadow: Írhatnám nagy általánosságban, hogy krémes szemhéjfesték, de jelenleg ezek a kedvenceim, mégpedig azért, mert szemhéjalapozó nélkül is 8 (!) órán át tökéletesen a helyükön maradnak a szemhéjamon. Rohanós reggelekre alapdarab.

Színes szemceruzák: Egy egyszerű, barna sminket is hihetetlenül fel tudnak dobni. Kezdetnek azoknak is jó választás lehet néhány színes szemceruza, akik most barátkoznak a színekkel a sminkben.

Vízálló szempillaspirál: A képen a Diorshowt láthatjátok, de valójában őt már dobtam a False Lash Effectért, csak belőle még nem szereztem be vízállót. :)


Egyéb



Essence Sun Club All Over Shimmer - Brunette: Ez a paletta hihetetlenül praktikus. A legvilágosabb színt gyakran használom kiemelőnek mind a szememen, mind az arcomon, a sötétebb színekkel dögös bronzos sminket lehet alkotni (egy kis fekete hozzáadásával bulisat is), együtt pedig felvihetjük őket pirosítóként/helyett is a gyönyörűen fénylő, bronzos orcákét.

MAC Lustre Drops - Pink Rebel: Ez is egy univerzális termék, amiről nem is olyan rég írtam, úgyhogy nem részletezem. :)


Nektek mik a kedvenc nyári sminktermékeitek?

14 megjegyzés:

Katie írta...

Én szeretnék egy posztot a Milani pirosítóról, és úgy általában a Milaniról is. :)

Névtelen írta...

a nyx round lipstick "nyx" árnyalata is fantasztikus, nagy kedvencem most. vele együtt rendeltem a fire-t, amiről azt hittem, tűzpiros lesz, de olyan brutális rózsaszín, h utcányi távolságból világít. (szép az is, viszont csak tükörrel merem felvinni.)

suzie írta...

Katie: Általánosságban nem igazán tudok a márkáról írni, mert azt hiszem a pirosítón kívül csak két szájfényem van tőlük, de a pirosítóról írok majd :)

Tempty: A NYX árnyalat nem épp google kompatibilis :D De a Fire-t megnéztem, nem rossz!:) Úgy látom változó, hogy pinkesebbnek vagy pirosabbnak jön ki az embereken.

Névtelen írta...

http://www.goldenfactory.com/v/vspfiles/assets/images/nyx/nyxroundlipstick/roundlipstickchart1.jpg 2. sor @=) az amúgy min múlik, h egy pink szín sárgítja-e a fogakat vagy nem? mert a fire nem, de van olyanom, ami sajnos igen, ezért nem is hordom @=S

suzie írta...

Köszi :) Jó kis narancsos árnyalatnak tűnik.
Az sárgítja, amelyiknek sárgás az alapja, és amelyiknek kék, az pedig fehéríti optikailag.

Bogca írta...

nagyon tetszik így dobozban az új mac pirosító, várom már a képet róla rajtad is :)

suzie írta...

Pedig itt a gyönyörű fénye még nem is látszik :) A beszámoló és a képek a hét eleje felé jönnek majd róla

Névtelen írta...

köszi a választ @=)

Apolka írta...

a hatásodra én is megvettem a NYC Brighton Beach Peach-ét, és nagyon bejött! az illata fincsi, egész tartós, szép a színe...ez nekem is nyári kedvenc, köszönöm a tippet!=)

Szandi írta...

jó kis összeállítás :) mennyibe kerül a MAC petticoat? gyönyörű... ha pesten járok, beruháznék egyre

Szandi írta...

utánanézetem a guglin, megtaláltam az árát is. viszont már kifutott termék?... :(

suzie írta...

Igen sajnos ez egy limitált kollekcióban volt, de nem csak egyben, úgyhogy lehet azért reménykedni, hogy hamarosan megint megjelenik:)

Névtelen írta...

Ha egyszer lesz egy kis időd én örülnék egy posztnak amiben leírod, hogy milyen termékeket használsz a bőr védelméhez és ápolásához.

Andrea Patasi írta...

En arról szeretnek posztot, hogy milyen vízálló termékeket használsz, nekem ezzel mindig voltak gondjaim. Szeretem magam sminkelni-ha strandra megyek, oda se szeretnek "csupaszon" menni.