2011. december 13., kedd

NeuLash összefoglaló (10. hét)

10 hétnél járok a NeuLash használatában, ami úgy gondolom, elég volt ahhoz, hogy egy átfogóbb, összefoglalás jellegű bejegyzést írjak róla. Azok kedvéért, akik nem olvasták eddig az update-eket leírom, hogy a Neulash egy ecsetelős szempillaépítő szérum, ami dúsabb, hosszabb, egészségesebb pillákat ígér nekünk. Részletesebb bemutatást ebben a bejegyzésben és a hivatalos honlapon találhattok róla.




A NeuLash használata közben többször is készítettem beszámolót az aktuális helyzetről. A 4. héten már nagyon elégedett voltam a termékkel, mert valóban beváltotta az ígéreteit és az ezek alapján hozzá fűzött reményeket is. A tükörbe belenézve is óriási különbséget láttam a NeuLash előtti és az akkori állapotok között, amiben a képek is megerősítettek. A 4. és a 6. hét eredményei között ugyan nem láttam a tükörben drasztikus változást, de a fotók mégis megerősítették ennek ellenkezőjét. A szempillák tovább nőttek és még dúsabbak lettek. Egészen idáig abszolút pozitívumként volt leírható az is, hogy egyáltalán nem hullottak a szempilláim, még sminklemosáskor sem láttam viszont egyetlen szálat sem a vattakorongon, ami viszont a termék használata előtt előfordult. Sajnos a 7. hét környékén ez megváltozott, és néhány helyen letörtek a szálak. Az összképen, kispirálozva, ahogy én magamon láttam, ez nem sokat változtatott, de azért zavaróak voltak a kis hézagok. Pánikba nem estem, mert ha egyszer megnövesztette őket, akkor nyilván újra meg fogja, s ez valóban el is kezdődött, de azért jobb lett volna elkerülni.


Így is sokkal jobb a helyzet, mint a NeuLash előtt, de azért a 6. héthez képest látványosan gyengébb.

A 3,2 ml-es kiszerelés a leírása alapján 3-4 hónapig elég, amit én is meg tudok erősíteni. A 10. hét körül járok, és még bőven van benne a szérumból, pedig csak néhány napot hagytam ki véletlenül. Az ára 22.990 Ft, ami elsőre elég soknak tűnik, másodikra szintén, de ha jól tudom, jelenleg Magyarországon ez az egyedüli ilyen termék a drogériák polcain található néhány hasonló hatásokat ígérő, párezer forintos szempillacsodákon kívül, amikkel szemben én elég szkeptikus vagyok, de ha valaki próbálta őket, szívesen olvasnám a tapasztalatait.

Összefoglalva tehát:

Előny
  • Hosszabbítja a szempillákat
  • Dúsítja a szempillákat
  • Szebb íveket kölcsönöz a szempilláknak
  • Nem tartalmaz parabént
Hátrány
  • Előfordulhat, hogy letörik pár szempilla
  • Magas ár
Tipp
  • Használd folyamatosan, minden nap, hogy minél előbb elérd a kívánt eredményeket
  • Másnap reggel mosd le a szemed, mert ha sokat kentél fel belőle, akkor ott marad a nyoma a pillák tövében
 Összességében nekem tetszett ez a termék, örülök, hogy kipróbálhattam, amit ezúton is köszönök a Facedesign.hu-nak. Ajánlom mindenkinek, aki nincs megelégedve a szempilláival, és olyan megoldást szeretne, ami nem teszi tönkre a saját pilláit, mint néhány hosszabbító eljárás.

9 megjegyzés:

Andi írta...

Szép-szép, látványos is, de az árához képest nagyobb csodát várnék. Én ma tervezek beszerezni ricinusolajat (bizony, szempillára), nekem ezt ajánlották, kontár 3D-shez jártam, 2 feltöltés után a fele pillám kihullott, de ami rosszabb, a maradék hihetetlenül megrövidült! Sokkoló, pláne a 13 mm után így... 5 körülre visszaesni. 10-ről indultam :( Telhetetlenség, asszony a neved :(

Ági írta...

Jó ez a cucc, kipróbálnám, csak hát az ára:(
Nekem is a 3D szempilla után néztek ki siralmasan a szempilláim, most már valamennyire regenerálódtak, de nem olyanok mint előtte voltak:( Pedig ricinus olajoztam is őket, de lehet hogy újra rá kéne szokni.

Névtelen írta...

Az ára miatt nem próbálnám ki. A ricinusolaj is csodákat tett, hosszú és dús pilláim lettek tőle és még a fele megvan a 300Ft-os üvegnek.

Andi írta...

Azt hittem, a ricinusolaj nem egy bevált trükk, engem annyira meglepett, mikor ajánlották. :)
Ti hogy használtátok, milyen dózisban, mikor, mennyi ideig, hogyan felkenve?
Elnézést az offért...:)

Nikolett írta...

Én ricinus olajat használok a szempilláimra esténként lefekvés előtt. 3 hete minden este bekentem egy kis fültisztító pálcikával a pilláimat és a hatása valami elképesztő. :O
Eléggé megritkultak a szempilláim a műszempillák miatt de a ricinus rendbe hozta.
Én csak ajánlani tudom, gyógyszertárban kapható és csak pár száz Ft. ;)

Detti írta...

Jaja!! Nekem is nagyon bejött a ricinusolaj!!! mint a pillákon,mint a hajamon!!!!rengeteget nőtt a hajam!!!pár centi és VÉGRE derekamig fog érni a hajam,amiről eddig csak álmodta..

Kata írta...

nekem is bevált a ricinusolaj. szkeptikus voltam, de egy pár hét után meglátszott, és már hónapok óta nem használom, de komolyan még most is jobb, mint előtte! azért most újra elkezdem. én is fültisztító pálcikára tettem egy kicsit és bekentem lefekvés előtt. reggel vízzel simán lejött...

pastafresca írta...

Nekem tök hosszú szempilláim vannak, amit anyukám szerint annak köszönhetek, hogy a nagyim még gyerekként minden este bekente ricinusolajjal.Szóval lehet benne valami. És hajra is sokan ajánlják. uff

rainclouds írta...

Nekem a ricinusolaj nem használt. Egyszer próbáltam a 3d szempillát az esküvőmre, de az sajnos nagyon tönkretette a szempilláimat. Tövestől estek ki, rossz volt tükörbe néznem. :( Nagyon el voltam keseredve. Megrendeltem a szérumot és szeptemberben elkezdtem használni. Először csak sűrűsödni kezdtek, de egy ideje feltűnően hosszúvá váltak. Még mindig van a tégelyben de már mondhatom, hogy az eredetinél is sűrűbbek és hosszabbak a szempilláim. Elég drága, de aki biztosra akar menni annak nagyon ajánlom.