2014. április 17., csütörtök

A tökéletes matt natúr paletta - Kryolan V3

A matt földszínek azok, amiknek minden egyes nő sminkasztalán kötelezően ott kellene lenniük. Teljesen mindegy, milyen színű a szemed, a hajad, hány éves vagy, mivel foglalkozol, milyen programokra jársz, mi a horoszkópod és szereted-e a macskákat. Ezek azok a színek, amikkel bármikor, bárhova tökéletesen ki tudod magad sminkelni. Tudom, hogy sokkal élvezetesebb olyan szemhéjpúdereket hazavinni, amik különlegesek és figyelemfelkeltőek, és természetesen ilyenekre is szükségünk van, de előbb az alapokat kell a helyére tenni.

Kryolan szemhéjpúder paletta V3
 



Tudom, hogy most a Naked paletták folynak a csapból is, és valószínű, hogy még egy-két széria erejéig ez így is marad, de bármennyire szeretem őket én is, egyszerűen nem elég, amit nyújtanak. Szép festékekkel vannak tele, de nem lehet rendesen összedobni velük egy sminket, mert hiányoznak belőlük a matt színek. Ha egy kicsit a fogyasztói márkák mögé nézünk, sok szuper terméket találhatunk remek ár-érték aránnyal, például ezt a 18 matt színből álló natúr palettát a Kryolantól.

Így örültem neki, amikor végre az enyém lett:)

Azért fantasztikus ez a paletta, mert végtelen lehetőséget rejt magában. Az egy dolog, hogy kortól és bőrszíntől függetlenül bármilyen programra össze tudunk dobni belőle egy szép sminket. Ezt el is várjuk tőle. De a hideg és meleg árnyalatok széles skálájának köszönhetően a szemöldök megerősítése és az arc kontúrozása sem fog gondot okozni.

Kryolan szemhéjpúder paletta V3

A minőség a márkához hűen profi, a festékek nem porzanak, nem potyognak. Tömve van pigmenttel, amit az is bizonyít, hogy meg sem látszik rajta, hogy a fotók készülte előtt már használtam. A fehér színt nem bánnám, ha egy kicsit erősebb lenne, de más kifogásolnivalót nem találtam benne. A paletta egyébként kapható még matt élénk színekben is, amin szintén nagyon gondolkodom, illetve egy selyemfényű összeállításban.

Kryolan szemhéjpúder paletta V3

Az ára 12.000 Ft.
Ne feledjük, hogy ezért 18 színt kapunk, ami 667 Ft/szín. Ennél még a Catrice is drágább!

U.i.: A paletta az Ó utcai sminkboltban kapható, de érdemes odatelefonálni, ha valaki csak ezért menne be, mert ahogy észrevettem, nem tartják folyamatosan, legalábbis én 3 hetet vártam rá.

4 megjegyzés:

Elíz írta...

Szép paletta :) Az én natúr palettám a MUA-tól van, amennyibe került, annyiért bőven megérte :)

Judit írta...

Gyönyörű paletta. De rég keresek egy ilyet. Nagyon kevés az igazán jól pigmentált és matt szemhéjfesték.
Köszi .

djkaty írta...

Tényleg szuper kis paletta ez, ezennel fel is került a kívánságlistámra. :-)

Kata - mosolyrecept.blogspot.hu írta...

Szuper paletta és tényleg abszolút jól kihasználható!:) Kata mosolyrecept.blogspot.hu