2012. szeptember 28., péntek

Studded Love!

Imádom a szegecseket, de valljuk be, némelyik high street üzlet enyhén szólva is túl komolyan vette ezt a trendet. Zara, Bershka, Stradivarius, nem lehet 3 lépést tenni, hogy ne szúrja ki a szemünket (szerencsésebbekét csak képletesen) minimum 75 darab, a legkülönbözőbb méretekben és formákban. A legviccesebbnek eddig a szegecses sálat találtam, biztos igazán kényelmes, de szóljatok, ha láttok szegecses bugyit is, beszerezzük rögtön. Remélem nem fogtok túlzásba esni a kis fém díszekkel, mert egy-egy szegecses darab az outfitben nagyon vagányul tud mutatni, de ha mindened ezekkel van tele, az már inkább a trying too hard kategória, aki fogalmatlanul dobálja őket magára, csak mert a zinterneten azt látta, hogy ez most menő.

Én eddig egy vékony övet szereztem be a Stradivariusban, mert egyébként is kellett egy új fekete öv. Pici, arany, hegyes darabok vannak rajta, és pont elég olcsó ahhoz, hogy szezonális darabként magunkévá tegyük (annál többet úgysem bír ki).


A szegecs szerelem kiteljesedése mindenképp ebben a táskában valósult meg, amit a héten kaptam kézhez az Oasap blogger programja révén. Gyakorlatilag ugyanezt a dizájnt találjátok meg a H&M-ben 9.990 Ft-ért és a Mangoban 12.990 Ft-ért is. Ez 63 dollárba kerül az Oasap oldalán, tehát nagyjából ugyanaz az árkategória. Nekem mégis jobban tetszik, mert nem olyan hosszúkás, mint az előbb említett két táska, és nagyon masszív, minőségi darabnak tűnik, súlya is van, de nem vészes (értsd: nem Zaratáska-nehéz).

A táska linkje: http://www.oasap.com/shoulder-bags/18176-central-rivets-embellished-shoulder-bag.html

Oasap szegecses táska

Külön tetszik, hogy a cipzár kicsit tovább húzódik a széleken, ez nagyban megkönnyíti majd a táska alján kallódó kulcs és Carmex felderítését. Van benne mobiltartó és cipzáras zseb is, kapunk hozzá vállpántot, tökéletes. Szegecsek csak az egyik oldalán vannak, így nem kell tartani tőle, hogy kárt tesz a ruhánkban.

Egyébként eredetileg őt szerettem volna, de épp ki van fogyva :( http://www.oasap.com/handbags/5062-rivet-detail-metal-corner-boston-bag.html

Ezen kívül rendeltem ebayről is szegecseket, egyelőre a négyzet alakú csomag érkezett meg, de vettem olyan csapott tetejűeket is, mint amik a táskán vannak. Egyszerű pólókat tervezek feldobni velük első körben. Ti is tegyétek inkább ezt, mert egy high street boltban akár 3ezer forintot is növelhet az áron az, hogy körülbelül 20-20 szegecset rátesznek a felső két vállára, míg az ebayről rendelhettek 100 darabot nagyjából 7-800 forintért.


Ti hogy álltok a szegecses trenddel? Viselitek, vagy máris beleuntatok, hogy a csapból is ez folyik? Miket szereztetek be eddig?

6 megjegyzés:

citromhab írta...

Nekem nagyon bejön a szegecses trend, bár tényleg nem baj, ha nem esik át valaki a ló túloldalára vele. Szegecses táskám már kettő is van (köszi Oasap :D), egy szegecses loafert még szívesen elfogadnék. Viszont a trend lecsengése után is hordani fogom ezeket a táskákat, mert nem a csak most tetszettek meg. Ja és bár nem a mostani hullámot meglovagolva, de nekem volt szegecses fehérneműm. :D

Vivi írta...

Nekem is nagyon tetszenek és tényleg sokkal jobban megéri, ha saját magadnak csinálod meg.:)

adryenka írta...

Én picit ki vagyok most akadva tőlük, mert ha valami simát szeretne az ember lánya tényleg nem talál, mindenen szegecs van most :) (Stradivarius, Bershka ...)

Heni írta...

Szia Zsuzsi!

Meg tudnád adni a linket ahonnan a szegecseket rendeltem?

Köszii!

Heni

suzie írta...

@adryenka: igen, lassan nem az lesz a DIY, hogy otthon rárakod a szegecseket, hanem hogy leszeded :D

suzie írta...

@Heni: http://www.ebay.com/itm/200808845882?var=500090317066&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649