2014. március 28., péntek

Bőrápolás havasigyopárral és növényi olajokkal - Gerovital Plant



Valljuk be, borzasztóan nehéz kiigazodni a drogériákban roskadozó polcokon található rengeteg márka és azokon belül pedig még több termék között. Mi alapján választasz általában? Akció? Csomagolás? Reklámok? „A barátnőm is ezt vette”? Ha ezek valamelyikére igen a válasz, akkor rosszul csinálod. Ennél sokkal jobban kell ismerni egy termékcsaládot vagy terméket, hogy el tudd dönteni, egyáltalán érdemes-e kipróbálnod. Most a Gerovital Plant termékcsaládról hoztam nektek infókat, ami alapján közelebbről megismerhetitek a márkát és azt, hogy mely problémákra adhat megoldást. 

 A teljes cikkért katt a továbbra!


A Gerovital Plant alapvetően a 20-45 éveseket célozza meg, vagyis termékeik fejlesztésénél az ezt a korosztályt érinthető problémákat vették figyelembe. Az összes bőrtípus számára kínálnak megoldást, és ami nekem különösen szimpatikus, az az, hogy megkülönböztetik a száraz és a vízhiányos bőrt – ezt nem sok drogériában kapható márka teszi meg, pedig mint tudjuk, a kettő nem ugyanaz. A száraz, a zsíros és a vegyes jelzők a bőr típusát jelölik, a vízhiányos pedig egy állapot, ami kezelésre szorul. A vízhiány egyébként simán okozhat túlzott faggyútermelést is, úgyhogy ezúton hívnám fel mindenki figyelmét, aki kombináltnak vagy zsírosnak tartja a bőrét, hogy gondolja egy kicsit át, nem pont a hidratáltság hiánya okozza-e a fénylést és az alkalmankénti pattanásokat, mitesszereket. 

A hangsúly itt a természetességen van: a termékeket organikus havasigyopár-kivonattal, gyógynövényekkel, vitaminokkal és olajokkal dúsítják. Növényi olajokkal, tegyük hozzá! Ők a jó olajok, ugye. A Gerovital Plant nem tartalmaz parabéneket és tartósítószert sem. Nekem személy szerint nincs bajom ezekkel az összetevőkkel, de tudom, hogy sokan vagytok, akik ezektől mentes termékeket kerestek. 


Ami a különlegességét és értékét adja a termékeknek, az az organikus havasigyopár-kivonat és az egyedi recept alapján összeállított erdélyi gyógynövényekből álló Herbatonic komplex. Bár a havasigyopárról nem halljuk gyakran, hogy ezzel az összetevővel reklámoznának csodaszerként valamit, érdemes megnézni, milyen előnyöket tudhatunk be neki: óvja a bőrt az UV-sugárzással, a hirtelen hőmérséklet-változással, a szmoggal és dohányfüsttel szemben. Ha röviden kellene jellemezni, azt mondanám rá, hogy a városi élet negatív hatásaitól véd.  A bőr öregedése ellen is fellép: antioxidáns hatásával megelőzi a bajt, aktív hatóanyagai regenerálják a bőrt és visszaadják a feszességét, rugalmasságát. Előszeretettel használnak A-vitamint, ami az FDA szabályozás által az USA-ban az SPF mellett egyedüliként nevezhető legálisan anti-ageing összetevőnek. 

Kezdem úgy érezni, hogy épp csak az irodába nem ül be helyettem. Lehetne?


*pr cikk

1 megjegyzés:

Unknown írta...

A havasi gyopár védett növény, ezért nem találkozunk vele kozmetikumokban. Le is döbbentett, hogy ezt meg azzal adják el.